Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Irigy vagyok Szoboszlai...

Irigy vagyok Szoboszlai Dominikra mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már a gondolat is az örületbe kerget hogy hány csaj rajong érte,és tenné szét a lábát neki,és hogy biztos hogy naponta kap meztelen képet lányoktól.Egy csaj a neten azt mondta egy videóba hogy,már attól is sirva fakadt hogy csak rá gondol.
2024. jún. 10. 12:20
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
42%
#19 A futballkluboknak talán annyit ér, nekem egy lyukas garast se. Egyébként mit izmozol arra, hogy mennyire értékes? Azt se tudja, hogy te a világon vagy.
2024. jún. 10. 21:07
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
Ezek után a címbeli kérdésedre meg csak annyit tudok mondani, hogy akkor pukkadj meg.
2024. jún. 10. 21:09
 23/31 A kérdező kommentje:

21-es

Neked nem ér semmit,még szerencse hogy több millió lánynak meg igen,szóval erről ennyit.

2024. jún. 10. 21:13
 24/31 anonim ***** válasza:
Azért azon gondolkozz el, hogy te meg a több millió lány mennyit értek neki.
2024. jún. 10. 21:17
 25/31 A kérdező kommentje:

24-es

Azért azon meg te gondolkozz el, hogy több millió lány rajongása micsoda lökést ad neki.Azt hiszed hogy forditva ez nem igy van ha egy nőért több millió pasi rajong,ő nem érzi még értékesebbnek magát?

2024. jún. 10. 21:28
 26/31 anonim ***** válasza:

Elég komoly értékzavarban éltek, Dominik is, te is, meg a több millió lány (és fiú...) is (valójában csak pár ezer, a többi lesz*rja, legalábbis nem szexszimbólumként tekint rá).

A parttalan vitát a magam részéről befejeztem, a "kérdésről" leiratkoztam.

2024. jún. 10. 21:37
 27/31 anonim válasza:
Mit esztek egy beképzelt majmon, aki nem képes autogramot adni egy kis gyereknek. Mert hát akkora sztár. A két lotyókának biztos ad
2024. jún. 16. 22:04
 28/31 anonim ***** válasza:
Jó lenne ha lenne neki valóban valami nagy lökés, mert amit a pályán csinált, az kritikán aluli volt. Meg is kérdeztem magamtól, hogy ez a k.urva nagy Szoboszlai? Észre sem lehetett venni, hogy pályán van.
2024. jún. 17. 07:23
 29/31 anonim ***** válasza:

Nehezen tudom elképzelni, hogy, a nők többségének ö az etalon.

23 éves fiúra max a 16 éves kiscsajok vágynak.

Külsőre nem egy nagyszám.

Hát most, hogy mennyi pénze van, az az aranyásókat érdekli.

De azoknak az se számítana, ha 80 éves lenne és lelakott.

A focisták szerintem amúgy sem tipikus férfiideál.

Alig van rajtuk izom.

2024. jún. 17. 13:17
 30/31 anonim ***** válasza:
8-as legalább o nem sérteget mást úgy hogy nem ismeri.
aug. 9. 23:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!