Csak engem nem érdekel ez az egész Szoboszlai Dominik őrület?
Oké van egy magyar srác aki tehetséges abban amit csinál.
És akkor ezzel van tele a sajtó, meg hogy hogyan issza a pálinkát a meccs után.
Magvas gondolatokat oszt meg interjú közben hogy hogy lehetsz sikeresebb az életedben, etc. És ez jön szembe Facebook hírfolyamon is meg ahogy csahol a sok barom a sörözőkben hogy így a magyar válogatott meg úgy. Holott maximum neki köszönhető az egész csapat sikere. De ez nem jelenti azt hogy mindenkinek oda kell lennie érte meg ajnároznia kellene.
Semennyivel se megy fel a pulzusszámom hogy kint van a magyar válogatott az Eb-n.
Engem se érdekel.
Amíg nem kezdtem olvasni a nyitód kifejtését, abban sem volt biztos, hogy focista ez a Szoboszlai. Annyira nem foglalkozom vele.
Mondjuk a magyar foci eleve olyan színvonalú, hogy nem érdemlik meg, hogy foglalkozzak velük. Pedig 13 éve számolatlanul öntik oda a közpénzt.
Engem az nem érdekel, hogy téged nem érdekel.
Ha nem tűnt volna fel, itthon milliók vannak, akiket még csak a foci sem érdekel. Valahogy mégis túlélik.
Miért kellene, hogy érdekeljen. Egy dolgot viszont megjegyeznék: a túloldalon se ess le a lóról, és ne érezz ellenszenvet Szoboszlai irányába pusztán azért, mert hype-olják.
Ha ad neked valamit a srác sikere, akkor azt vedd ki belőle, ha meg nem, akkor engedd el a füled mellett és lépj tovább.
Oké, jól játszik tény elismerem.
De ez is egy cirkusz terelés a magyar népnek, hogy ne a rekorder inflációba ,és a gazdasági bajokba temetkezzünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!