Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gyerekként hogyan képzelted...

Gyerekként hogyan képzelted el a világot?

Figyelt kérdés
jún. 7. 22:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

20#

Felénk is létezik még aki kitereli a marhát, juhot, kecskét a határba. Nos utóbbiak húsából, tejéből stb. a falu semmit nem lát, hanem rohanunk a Tescoba olcsó disznóhúsért. Mondjuk az átkosban sem volt sokkal másképp, de legalább a háztáji disznóvágás megmaradt.

jún. 8. 16:01
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
#21, ó, azok a finom házi tejek 🤤 Imádom!
jún. 8. 16:03
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nagy naivan elhittem gyerekként hogy a felnőttek mindent tudnak és alig vártam hogy felnőjjek és hogy én is az okos felnőttek között lehessek. Nem gondoltam bele egyáltalán hogy az osztálytársaim, akiket butának hittem, együtt nőnek majd fel velem, és pont ők lesznek a velemkorú felnőttek körülöttem. (2 évvel idősebb voltam náluk, és nagyon éles tanuló voltam, könnyű volt lenézni rájuk azért, amiért nem teljesítettek úgy vagy olyan gyorsan, mint én. Most már máshogy látom a felnőtteket is és őket is.)
jún. 10. 05:21
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nem akartam felnőni mert láttam a felnőttek világát és hogy mi vár(hat) rám.
jún. 10. 05:29
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
jún. 10. 05:33
 26/26 veszettkecske ***** válasza:
Sokkal egyszerűbbnek és kiismerhetőbbnek.
júl. 7. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!