30 éven felüliek. Ti is felkeltetek gyerekként, a kölyöklub rajzfilmjeit nézni?
Aki igen, melyik rajzfilm miatt?
Vagy van aki a délutáni dragon ballt nézte?
Igen, főképp a Pokémon miatt (ha jól emlékszem, azt is a Kölyökklub keretein belül adták), aminek hatalmas fanatikusa voltam gyerekként. Na meg a rajzfilmek mellett a Jónás Rita által vezetett vetélkedő is érdekes volt akkoriban.
Hétköznaponta suli előtt keltem fel anno sokszor Yu-Gi-Oh-t nézni.
Én gyerekként még inkább a TV2-t néztem, de nem nagyon emlékszem a kedvenc meséimre. Tiniként és huszonévesként - bizonyos esetekben - az RTL animéi miatt keltem fel. :-) De mivel többnyire az A+ is nyomta ezeket, ezért egyre ritkábban. Amikért viszont mindenképpen felkeltem, azok a Digimon animék voltak. :-) Illetve azok is átkerültek aztán 12+ kategóriába, az RTL nagyon buta volt.
A Dragon Ball-ért soha nem rajongtam. A Z-vel konkrét problémám van, ettől függetlenül most nosztalgiából újranézem a régit és arra nem emlékszem egyáltalán.
35/F
6+
Állatkert a hátizsákban: tényleg! :-)
Illetve Dragon Ball helyett inkább Sailor Moon. Hiába srác vagyok.
Tusbasa kapitány
Power rangers
Pokemon
Thomas a gőzmozdony
Chip és Dale
Dragon ball
InuYasha
ezekre emlékszem és nagyon sok Nickelodeon és Cartoon Network mese amit néztem szerettem. 32/F
Krokodil kommandó?
Tesz-vesz város?
Én még a fecskegő tipegőket is megnéztem, mondjuk az már kábeles Nickelodeon-on ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!