Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az önbizalomhiányom miatt...

Az önbizalomhiányom miatt valószínűleg a plasztika sem fog segíteni?

Figyelt kérdés
egy elrontott, csúnya lánynak látom magam. Az arcom széles, az orrom széles. Ezeket mindenképpen meg akarom műttetni és remelem hogy jól is sikerül a műtét. Mellműtétet is akarok de az még pénz miatt kicsit odébb lesz. Attól félek hogy ha ezeket meg is csinálom kb 20 éves koromig, lesz valami megint majd amitől rondának fogom látni magam
jún. 6. 09:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Ja és ezáltal nyilván az önbizalmad is nőni fog. Jobb külső, több figyelem az ellenkező nem részéről, sőt alapvetően minden ember nyitottabb lesz feléd és kedvesebb = nagyobb önbizalom. Nem mondom, hogy kitörően magabiztos leszel, mert a gyerek/tinikorban megalapozott önképet nem lehet teljesen felülírni, de inkább legyek szép és önbizalomhiányos, mint ronda és önbizalomhiányos😂
jún. 6. 10:02
 12/20 anonim ***** válasza:
17%
Még gyerek vagy, várj még a műtétekkel. Mell műtét legyen az első, az arc plasztikával várj 5-6 évet.
jún. 6. 10:41
 13/20 anonim ***** válasza:
44%
A széles arc nem gond, a széles orr se. Inkább a nagy görbe hosszú orrút szokták csúfolni, de az hogy széles még szebb is lehet mint az a rideg vékony horrormama orr.
jún. 6. 11:30
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
#13 szerintem a széles orr se szép, gondolom csak azért tartod annak, mert neked is olyan😃
jún. 6. 12:09
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen. Azért valljuk be, van, amikor tényleg szükséges egy korrekciós műtét. Láttam már olyan orrú lányt, aki megműttette, mert tényleg nagyon csúnya orral született.
jún. 6. 13:24
 16/20 anonim ***** válasza:
14 Nekem nem széles az orrom, de vannak olyan nagyon keskeny orrú emberek akiknek olyan gonosz fejük lesz egy idő után. Az én orrom tök normál szép állítólag, viszont ismerek olyan szélesebb orrú lányokat kicsit olyan beyonce féle, akik vonzóak és helyesek és népszerűek is, egyszerűen csak egy másik fajta karakter. Nem kell mindenkinek a tipik keskenyfejnek lennie az intrika hajszálvékony orral. A sokféleség szép, és unalmas mindig ugyanazt a sablonfejet látni, nem kell mindenkinek egyformának lennie. Csak ilyenért kár plasztikázni. Pl, van valakinek a kiszemeltje, bepalizta egy szinte csont nélküli oldalról lapított arcú nő, utána szegény lány a saját fejét rondának tartja pedig csak arról van szó hogy épp az adott pasi arra van rámozdulva, ráadásul lehet hogy tök ideiglenesen. 2 hónap múlva már más tetszene neki, mert nemcsak a külsőtől függ az egész.
jún. 6. 14:19
 17/20 anonim ***** válasza:
11%
#16 hagyjuk már ezt a külső nem számít maszlagot. Engem most olyan pasik kezelgetnek, akik az orrműtétem előtt rám se néztek volna. Ez egy olyan befektetés, ami egy ember életét változtathatja meg pozitív irányba. Hagyjuk ezt az álszent hülyeséget, hogy kinek ez kinek az tetszik - minden faszi pisze orrú Palvin Barbi arcú nőt választana, ha tehetné.
jún. 6. 14:26
 18/20 anonim ***** válasza:
72%
17 Kezelgessenek, ha neked ennyi a kapcsolat, nem igazán érdekel a véleményed, sőt, mondjuk úgy hogy amit mondasz, annak inkább az ellenkezőjét fontolnám meg ezek után. Nem igazán vagy számomra etalon, mondjuk úgy finoman.
jún. 6. 14:28
 19/20 anonim ***** válasza:
13%
#18 a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy neked mi az etalon, a kérdező kérte ki a véleményünket, én meg leírtam a saját tapasztalatom. Ő majd eldönti, hogy mit kezd ezzel.
jún. 6. 14:36
 20/20 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem 3 műtét az még rendben van. Akkor aggodj ha tényleg nem tudsz leállni.
jún. 7. 04:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!