Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki plasztikáztatja...

Ha valaki plasztikáztatja magát az csak önbizalomhiány miatt lehet?

Figyelt kérdés
Van olyan ismerősöm, aki szerintem nagyon szép és csinos, mindig feltünően öltözik, ezért meg sem fordult a fejemben, hogy neki nincs önbizalma. Összefutottunk és mondta, hogy izgul, mert jövőhéten lesz mell plasztikája és reméli végre lesz egy kis önbizalma. Ezért gondolkoztam el, hogy vajon mindenki önbizalom miatt csináltat ilyen műtétet? Lehet más oka is?
2020. júl. 28. 12:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak önbizalomhiány miatt lehet plasztikáztatni. Mellrák, baleset is lehet ok például. A Groovehouse énekesének például baleset miatt volt. Egy ismerősöm meg azért feküdt a kés alá, mert nem egyformán nőttek a mellei és látványos volt az eltérés.
2020. júl. 28. 12:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az önbizalom egy sok összetevő dolog. Nagyrészt az alkotja, hogy elfogadom, amin nem tudok változtatni és változtatok, amin tudok, hogy elfogadjam magam.

Nekem nem volt ugyan műtétem, de úgy gondolom, sokak a plasztikai sebészet által nyújtotta lehetőségek miatt úgy értelmezik a nemtetsző testrészeiket, mint amin lehet változtatni. És ezzel egyetértek.

Nyilván mindenben lehetnek túlkapások. De akinek van pénze, csinálja. Én is fogom, ha megereszkedik a bőr a szemem körül. Ahogy le is adtam 5 kilót, mert nem tetszett.

Nyilván mindenki talál magában hibát, de van az, ami csak néha zavar és van az, ami minden nap eszedbe jut, hogy zavar. Akkor nem egyszerűbb levetni ezt a terhet, ha van rá pénzed?

2020. júl. 28. 12:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Minden esetben az az oka, hogy az illető a saját testét nem fogadja el olyannak, amilyen, evidens, hiszen máskülönben nem akarna módosíttatni magán. (Na jó, esetleg még akkor, ha teljesen le akarja cserélni a személyazonosságát.) Most hogy ezt önbizalomhiánynak érdemes-e nevezni, azt nem tudom.
2020. júl. 28. 15:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha valaki edz és követ egy diétát akkor önbizalom hiányos? Vagy csak jobban akar kinézni?

Mint ahogy az én példámban sem lehet általánosítani a tiédben sem. Szerintem nincs azzal baj, ha valaki tudja hogyan akar kinézni és akár műtéten is átesik miatta.

2020. júl. 28. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!