Ha valaki plasztikáztatja magát az csak önbizalomhiány miatt lehet?
Az önbizalom egy sok összetevő dolog. Nagyrészt az alkotja, hogy elfogadom, amin nem tudok változtatni és változtatok, amin tudok, hogy elfogadjam magam.
Nekem nem volt ugyan műtétem, de úgy gondolom, sokak a plasztikai sebészet által nyújtotta lehetőségek miatt úgy értelmezik a nemtetsző testrészeiket, mint amin lehet változtatni. És ezzel egyetértek.
Nyilván mindenben lehetnek túlkapások. De akinek van pénze, csinálja. Én is fogom, ha megereszkedik a bőr a szemem körül. Ahogy le is adtam 5 kilót, mert nem tetszett.
Nyilván mindenki talál magában hibát, de van az, ami csak néha zavar és van az, ami minden nap eszedbe jut, hogy zavar. Akkor nem egyszerűbb levetni ezt a terhet, ha van rá pénzed?
Ha valaki edz és követ egy diétát akkor önbizalom hiányos? Vagy csak jobban akar kinézni?
Mint ahogy az én példámban sem lehet általánosítani a tiédben sem. Szerintem nincs azzal baj, ha valaki tudja hogyan akar kinézni és akár műtéten is átesik miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!