Szüleimre hallgassak vagy ne?
Sziasztok!
20/f vagyok.
Semmi önbizalmam, 0 embernek tartom magam, rengeteg önvád van magamban emiatt(depresszió is):
Régebben rengeteg pattanás volt rajtam és mostanra már teljesen kitisztult és most rengeteg hátramaradt pattanási heg van rajtam...
Gondolkoztam minden megoldáson...
Lézer,Plasztika és egyéb dolgokon...
Viszont a végleges megoldás a: Orvosi TCA mélyhámlasztás lenne.
A gond ott kezdődik hogy a szüleim ezt nagyon drasztikus eljárásoknak tartják... nem engedik mert ezt később megbánnám és veszélyes stb...
Szerintetek mi legyen csináltassam meg magam vagy hallgassak szüleimre?
Válaszokat köszönöm!
Nekem a füleim álltak el elég durván ami miatt elég sokat szívtam életemben. Miután elkezdted dolgozni meglett a pénz a műtétre olvasgattam fórumokat és kerestem egy jó magán plasztikai sebészetet.
Pont nem érdekelt ki mit gondolt.
Készén lettek és mái napig életem egyik legjobb döntésének tartom.
Szuleim is ilyenek, hogy nem akarjak bevallalni. :)
Amiota bevallaltam, jobb lett az onbizalmam es szebb lettem. Igaz, hogy esztétikai kezelés nem olcsó, de megéri.
Csináltasd meg és csinálj előtte/utána képeket!
Utána visszanézed őket!
Sok sikert :)
Huha az orvosi mélyhámlasztás egy elég drasztikus kezelés számomra. Mivel lemarja az orvos a bőr teljes hámrétegét, ezért a bőr nem tud védekezni a káros környezeti hatások ellen. Ha kb rásüt a nap, akkor azonnal megég. Nem tisztíthatod semmivel, mert a kozmetikumok különböző Ph értékei rögtön kiszárítják, marják, csípik a bőrödet. Amíg visszaépül a bőr hámrétege az kb 1 hónap, addig ki sem mehetsz az utcára, nehogy megégjen.
Én inkább két kozmetikai kezelést, a hidroabráziót (vizes hámlasztás, egész évben végezhető), vagy a mikrodermabráziót (gyémántfejes bőrcsiszolás, ami ősszel, télen, tavasszal végezhető). A mikrodermabráziónál jobban elvékonyítják a hámréteget, ezért nyáron nem végezhető, mert a bőr nem tud védekezni a nap ellen (de mégse annyira drasztikus, mint az orvosi mélyhámlasztás). A különbség, hogy az orvosi mélyhámlasztás során savval lemarják a bőr !!!teljes!!! hámrétegét, míg a bőrcsiszolás során egy géppel lecsiszolják. Magához a csiszoláshoz nincs szükség kemikáliára.
Akár a vizes, vagy gyémántfejes bőrcsiszolást kérheted kozmetikustól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!