Hiányzik most ebben a pillanatban neked valaki?
Figyelt kérdés
Vagy valami, amitől hiányérzeted van.jún. 5. 14:13
1/18 anonim válasza:
Igen, anyukám, aki 7 évvel ezelőtt meghalt 12 évig tartó daganatos betegség után.
2/18 anonim válasza:
Nekem is édesanyám, aki idén hunyt el szintén rákban.
3/18 anonim válasza:
A Férjem hiányzik, és nem csak "ebben a pillanatban"😥
4/18 anonim válasza:
Igen. A kutyám és a nagyszüleim és hiányzik egy olyan ember is, aki él és virul.
5/18 anonim válasza:
Az anyai nagyim hiányzik nagyon, illetve a kutyánk, de mindkettejükre igaz, hogy nem csak ebben a pillanatban.
6/18 anonim válasza:
Akivel a szombat estét töltöttem. Szerintem megvuduzott, mert nem tudom kiverni a fejemből.
7/18 anonim válasza:
Igen, egy onlinehülye, akivel olyan jókat nevettem, hogy folytak a könnyeim, hiányzik nagyon. :)
8/18 anonim válasza:
Hiányzik két ember, akik velem egykorúak lennének, de fiatalon meghaltak.
Hiányzik a kutyám, aki a volt férjemnél maradt.
Hiányzik egy ember, akit nagyon szeretek, de nem tudom pontosan, ő mit érez irántam.
10/18 anonim válasza:
Igen, egy régi barátom, akivel mindent megbeszéltem éveken keresztül, majd egy hülyeség miatt megszakadt a kapcsolat néhány éve és facebookról is törölt. Egy ideje borzasztóan hiányzik, olyan kíváncsi lennék mi a helyzet vele, hogyan alakult az élete.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!