Hiányzik most ebben a pillanatban neked valaki?
Figyelt kérdés
Vagy valami, amitől hiányérzeted van.2024. jún. 5. 14:13
12/18 anonim válasza:
Megosztanám az élményeimet valakivel, igen. Jó napom van, ma pont könnyebben viselem a hiányát.
13/18 anonim válasza:
Hiányzik Valaki, akit szerethetek.
14/18 anonim válasza:
Első válaszoló sajnállak! Egyébként nekem most hiányzik valaki... Az osztálytársam!
15/18 anonim válasza:
Igen,Édesapám,aki sajnos már nem lehet közöttünk 😭
Meg egy nekem tetsző hölgy,aki mondjuk,mint sexpartner lenne velem,mellettem,főleg ha teltebb,érettebb!
Mivel jelenleg szingli pasi vagyok!
17/18 anonim válasza:
Ebben a pillanatban inkább annak örülnék, ha néhány ember nem lenne.
18/18 anonim válasza:
Macska vagyok inkabb, mint kutya. Helyek hianyoznak jobban, mint emberek. Halottak termeszetesen nagyon.
De egy tucsokciripeleses harsfaillatu este pl ( Eszak-Europaban elek), egy utcareszlet, egy domboldal, szagok, egy hangulat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!