Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha találnál az utcán egy...

Ha találnál az utcán egy borítékban egy nagyobb összeget, akkor megkeresnéd a tulajdonosát vagy megtartanád?

Figyelt kérdés
jún. 5. 12:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
54%
Én azért se nyúlnék hozzá, mert ha pl. bűncselekményből származik, akkor még a végén én is belekeverednék, hogy megfogtam, rajta van az ujjlenyomatom. A fenének se hiányzik, hogy gyanúsított legyek egy bűnügyben.
jún. 5. 12:31
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha van mellette igazolvány, azonnal tudom, kinek kell visszaadni. Persze, lehet, hogy egyszerűbb, ha leadom a rendőrségen. Persze, hogy nem tartom meg.
jún. 5. 13:08
 13/24 anonim ***** válasza:
38%
Boríték zsebre, kamera úgysincs, meg komolyabb ügyekben sem nézikeg, szóval ennyi. Elmegyek egy másik városrészbe, borítés szétszaggatva kidobva pihenne egy ottani kukában, a pénz meg a tárcámban. Ennyi.
jún. 5. 13:40
 14/24 anonim ***** válasza:
81%

Akik azt mondják, úgyse látja őket kamera, meg úgysincs kamera...

Honnan tudják? :D oké, hogy körbenéztek, de vannak olyan helyeken is térfigyelő kamerák, ahol lehet ki sem szúrod elsőre.

jún. 5. 13:44
 15/24 anonim ***** válasza:
70%
De nem nézi meg a zsernyákovics még autólopás ügyben sem, ha van is, vagy lekoptat azzal hogy nem látszik rajta semmi.
jún. 5. 13:51
 16/24 anonim ***** válasza:
59%

Kamera ide vagy oda, ennyi morális tartás sincs bennetek?

Az a pénz másé, akinek valószínűleg hiányzik.

jún. 5. 14:50
 17/24 anonim ***** válasza:
51%
14:50, ne csapjuk be magunkat. Ha nem lenne következménye, szerintem az emberek zöme nyugodt szívvel elrakná. Akinek hiányzik az a pénz, vigyázzon rá.
jún. 5. 15:20
 18/24 anonim ***** válasza:
81%
Kíváncsi lennék, azok közül akik bevinnék a rendőrségre, hányan vittek már be bármit a rendőrségre :D:D:D
jún. 5. 15:31
 19/24 anonim ***** válasza:
60%

Most őszintén. A bolti lopások vagy testi sértések elkövetőit sem szokták megtalálni felvétel alapján.

Felvesz a kamera... na bumm.

Eleve képzeld el, hogy elhagysz X összeget, bejelented a rendőrségen, foglalkoznak veled, végignézik random kamerák felvételeit, hogy vajon hol hagyhattad el. Még ha találnak is valakit, akkor sem tudják azonosítani.

Eleve azt nem tudod bizonyítani, hogy volt pénz a borítékban, az főleg nem, hogy mennyi. Innentől veszett fejsze nyele.

jún. 5. 15:39
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

"egy kedves kis "jóarcú" csapat megkeresse :D"

Ha már sztorikat találunk ki:

A "jóarcúak" pont nem a rendőrségre fognak szaladni, hogy elvesztették a tisztességes munkából gyűjtött pénzüket.

Ha a "jóarcúak" valamilyen úton-módon eljutnak hozzád, ott valószínűleg nem elégednek meg azzal a válasszal, hogy "leadtad a pénzt a rendőrségen" :D

jún. 5. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!