Mit csináljak, hogy ne utáljam a magyarokat? Kezdek teljesen elszigetelődni.
Természetesen tisztelet minden kivételnek!
Több mint 10 éve külföldön élek, csak a szüleimmel beszélek magyarul.
A magyarok magatartása miatt kezdek teljesen elszigetelődni a magyar emberektől. Se a környezetem és már én magam sem tartom magamat magyarnak. Persze magyarnak születtem, de ma már több mint 10 év után valami mássá váltam.
Szinte minden magyar, akivel találkozom, irigy, keserű, sikamlós, manipulatív, hazug, pesszimista, áskálódós, csaló, kihasználja a többieket.
Külföldön nyilván Orbánellenes magyarok vannak, akik hangoztatják, hogy "én ezt már nem bírtam tovább". Szóval teljesen mindegy, hogy fideszes, ellenzéki, szegény vagy gazdag: szinte minden magyar ilyen.
Ahogy a 9-es is írta, nehéz szerint egy olyan népet, ami ölbe tette kézzel nézi, hogy 14 éve szétlopják az országot.
Ha külföldiek után magyarokkal beszélek, néhány dolog azonnal a feltűnik:
1. A magyarok zöme borzasztóan éretlen személyiség. Hiszti, kifogáskeresés, megsértődés, indokolatlan nagyképűség, irigykedés stb.
2. A magyarok többsége mekkora hangember.
Amíg szövegelni kell, nincs gond, viszont a gyakorlatban egy rakás szerencsétlenség a 70-80%. Löttyedt, lepukkant emberek, akik folyamatosan "most már lefogynak/megtanulnak angolul", aztán 10 én múlva pont ugyanott tartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!