Mit csináljak, hogy ne utáljam a magyarokat? Kezdek teljesen elszigetelődni.
Természetesen tisztelet minden kivételnek!
Több mint 10 éve külföldön élek, csak a szüleimmel beszélek magyarul.
A magyarok magatartása miatt kezdek teljesen elszigetelődni a magyar emberektől. Se a környezetem és már én magam sem tartom magamat magyarnak. Persze magyarnak születtem, de ma már több mint 10 év után valami mássá váltam.
Szinte minden magyar, akivel találkozom, irigy, keserű, sikamlós, manipulatív, hazug, pesszimista, áskálódós, csaló, kihasználja a többieket.
Külföldön nyilván Orbánellenes magyarok vannak, akik hangoztatják, hogy "én ezt már nem bírtam tovább". Szóval teljesen mindegy, hogy fideszes, ellenzéki, szegény vagy gazdag: szinte minden magyar ilyen.
Persze, sok rosszat lehet mondani rólunk, van bőven.
Azért a többi nemzet sem tökéletes, azt hiszem ebben egyet tudunk érteni.
Pl.: Angliában szó szerint a 10. ember segített ki útvonal problémámból, volt aki arra nem méltatott, hogy rám nézzen, azért ilyet MO-n még nem tapasztaltam, hozzá tenném beszélek angolul, tehát nem kézzel-lábbal kértem útbaigazítást…
Meg tudnék még mesélni bőven.
Alapvetően szerencsére jól kijövök az emberekkel.
Ebben teljesen igazad, hogy egyik nemzet tökéletes.
De mintha a magyarokkal rosszabb lenne, mint mással. Másoknál transzparensen látod, hogy bunkó, arrogáns, stb.
De a magyarok meg a szemedbe mosolyognak és a hátad mögött kihasználnak. Tehát nem transzparensek. Bárki lehet ellenség, sikamlósak, mint a kigyók.
#6, igazad van.
Azért agyalok most rajta, mert a semmiből egyre több magyar bukkant fel munka terülén, akik stresszt okoznak nekem ezzel a magyar mentalitásukkal.
Én születésem óta Magyarországon élő magyarként is utálom a magyarokat (nyilván tisztelet a kivételnek).
Egy olyan nemzet, amelyik 15 éve megválaszt és hatalomban maradni enged egy ilyen elképesztően kártékony bűnöző maffiát egy degenerált diktátorral az élen, a 21. században Európa közepén az ássa el magát a föld mélyére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!