Pszichológiai szempontból mi az, ami irritáló a beképzelt vagy túl magabiztos emberekben? Mi váltja ki a negatív érzést másokban tőlük?
Utolsó: De mindegyikük az ismerősöm, nem idegenek.
Egyébként gratulálok! :) Biztosan nehéz lehetett újra látni a szépet egy ilyen veszteség után.
Köszönöm. Igen, nehéz volt. Pl. nálunk a karácsony volt az év legvártabb és legszebb ünnepe. 4 évig nem tudtam megélni az ünnepet, az első két évben még utáltam is. 4 évig fát se állítottunk. Apánál azóta sincs karácsonyfa. Mi párommal már állítunk. Újra visszatért a karácsonyszeretetem, csak egy kicsit másképp.
Téged mi irritál bennünk? Ők hogyan viselkednek veled, ami kiveri nálad a biztosítékot? Biztos, hogy ok nélkül ilyenek? Mi volt a legutóbbi ilyen történeted?
Igen, projekcio is letezik. Ha valaki irigy valakire, akkor leereszkedonek, bekepzeltnek latja. Pl az az amcsi gazdag vallalkozo, aki a cigany beaval egyszer vacsoracsatazott... es helyreutasitotta oket, mert bunkon viselkedtek nala. Meg kell nezni a kommenteket, miket irtak rola, pedig egyertelmu, hogy a C no volt a rohadek, nem a gazdag.
Masreszt pl jogi es orvostanhallgatokat is bekepzeltnek latnak azok, akik irigyek rajuk. Vannak koztuk persze, de nem mind az. Az en csaladomban tobb is van, en is az egyik ilyen szakra jarok, es van par gyoker, akk ok nelkul seggfejkedtek mar velem, miota felvettek az egyetemre. Pedig en nem valtoztam.
3#
"Pszichológiai szempontból mi az, ami irritáló "
De ez volt a kérdés.
Egyrészt a beképzeltség gyakran jár együtt modortalansággal, önzőséggel, lenézéssel amik már az én határaimon is átnyúlnak.
Másrészt a szövegüket hallgatva kellemetlenül érzem magam, mert úgy érzem, hogy a hallgatásommal együttműködöm, passzívan hazudom, de amúgy meg konfrontálódnom kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!