Milyen az élet 30 felett?
Eléggé ellentmondásos helyzet. Több lett a szabadságom olyan szempontból, hogy most már teljes kontrollom van a saját életem felett. Viszont olyan szempontból meg kevesebb lett a szabadságom, hogy a szabadidőm jelentősen csökkent a 20-as éveimhez képest.
Egyébként laza, kényelmes, szabadidőmben próbálom azokat a dolgokat csinálni amiket szeretek. Viszont cserébe a szociális életem leépült mostanra rendesen.
Ja és a tudásom is nőtt, csomó régi zavaró tényezőt simán tudok semlegesíteni mostanra, és kicsit sajnálom is hogy korábban nem ismertem ezeket a praktikákat és nem volt meg a tudásom rá. Jók voltak a 20-as éveim is, de ha ezeket tudtam volna amiket manapság, sokkal lazább és felhőtlenebb lett volna még annál is mint amilyen volt :)
29 koromig nagyon naív, butuska, gyerekes voltam különösen párkapcsolati téren.
30 évesen kezdtem rádöbbeni, hogy hogy is kell működni egy párkapcsolatban jól nőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!