Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen az élet 30 felett?

Milyen az élet 30 felett?

Figyelt kérdés
Nézem, hogy annyi énekes nyomja még 70 évesen is a rock n roll-t. Akkor csak 30 fele indulnak be igazán a király dolgok nem?
máj. 31. 08:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Eléggé ellentmondásos helyzet. Több lett a szabadságom olyan szempontból, hogy most már teljes kontrollom van a saját életem felett. Viszont olyan szempontból meg kevesebb lett a szabadságom, hogy a szabadidőm jelentősen csökkent a 20-as éveimhez képest.

Egyébként laza, kényelmes, szabadidőmben próbálom azokat a dolgokat csinálni amiket szeretek. Viszont cserébe a szociális életem leépült mostanra rendesen.

Ja és a tudásom is nőtt, csomó régi zavaró tényezőt simán tudok semlegesíteni mostanra, és kicsit sajnálom is hogy korábban nem ismertem ezeket a praktikákat és nem volt meg a tudásom rá. Jók voltak a 20-as éveim is, de ha ezeket tudtam volna amiket manapság, sokkal lazább és felhőtlenebb lett volna még annál is mint amilyen volt :)

máj. 31. 19:27
 12/13 anonim ***** válasza:
Azért a sztárok (99%-uk YGL diák) életét ne hasonlítsuk már a pórnép életéhez könyörgöm. 😄
máj. 31. 21:48
 13/13 anonim ***** válasza:

29 koromig nagyon naív, butuska, gyerekes voltam különösen párkapcsolati téren.

30 évesen kezdtem rádöbbeni, hogy hogy is kell működni egy párkapcsolatban jól nőként.

máj. 31. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!