Milyen az élet 30 felett?
A rockzeneszek kulon kategoria.
45 vagyok, no.
En kevesebbet aggodom, kevesbe izgat, h mit gondolnak rolam masok, (meg) nem erzem magam leszalloagban. Viszont lenyugodtam.
Teny es valo, h eszreveszem a rancokat, hogy a borom kevesbe feszes. De szerencsere egeszseges vagyok, eleg fit is, ugyhogy osszesegeben en orommel tapasztalom meg az oregedest.
Mar csak azert is, mert akkor is megtortenik, ha nem akarad, ha mindent megteszel ellene.
Van jo oldala is, meg kell mindenben talalni a szepet.
Jelenleg most 33 éves vagyok. 30 alatt az életem a tanulásról, munkakeresésről, életem elindításáról, párkeresésről és a gyászfeldolgozásról szólt. 30. szülinapomat kicsit depressziósan éltem meg, de ott volt párom és apa is. Eltelt azóta 3 év és az álmaimat folyamatosan valósítom meg. Tavaly decemberben önszorgalomból egy teljesen új nyelvet kezdtem el tanulni. A legnagyobb álmomat, hogy egy fehérhomokos pálmafás parton nyaraljak, tavaly áprilisban megvalósítottam. Az alakom is jobban néz ki, mint a 20-as éveimben.
Nem kor függvénye szerintem, hogy kinek milyen az élete. Te magad hozod a döntéseidet, te alakítod a saját életedet a döntéseiddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!