Férfiak 50 felett sokan már várják a halált?
Figyelt kérdés
Néha 50-es nők mondanak ilyet hogy ők még olyankor tevékenyek és sok tervük van és aktívak de nagyon sok férfira jellemző hogy már csak várják magukba roskadva hogy vége legyen.
Mi ez a hülyeség?
2022. okt. 15. 22:41
2/14 anonim válasza:
Nem várják, apukám 60 éves , minden nap kocogni jár és rengeteget utazunk családilag vele, élvezi az időskort. Csak felfogás kérdése.
3/14 anonim válasza:
Dehogy várják.Max.csak akkor ha olyan betegek ami befolyásolja az életminőségüket és nem tudnak olyan tevékenyen élni ahogy szeretnének.
Így el tudom képzelni hogy várják de alapjáraton nem ha egészségesek.
4/14 anonim válasza:
Hát a GYK alapján már fiatalabbak közül is sokan.
5/14 anonim válasza:
Te vagy a kérdező, aki szerint 40 felett nincs élet?
6/14 anonim válasza:
Nem, de 60 körül már szoktak számolni vele. Édesapám 62 éves, rettentő rossz állapotban van. Mondjuk én meg olyan állapotban, mint ő 50 évesen volt. :D
7/14 anonim válasza:
Az én apukám már nem él sajnos, de voltam pár csoportos utazáson ahol szinte csak 50-70 és korosztály jár. Akiket ott láttam élvezik az életet, világjárók, viccelődnek, boldogok, leginkább a feleségükkel, lányukkal utaznak. Egyáltalán nem látszik hogy bármiben megállítaná őket a koruk.
9/14 anonim válasza:
Hát egy 50 éves(nyilván itt egy egészséges emberről beszélek) elég messze van a haláltól. Az még nem egy öreg kor. Ne haragudjál meg,de most jó nagy hülyeséget írtál.
10/14 anonim válasza:
Az a szomorú, hogy a 4-nek igaza van😂 Jó amúgy ez nem vicces,de mennyi ilyen kis 13-14 éves esik depresszióba,meg hogy ő öngyilkos lesz,mert jó dolgukba megbolondulnak. Pl olvastam már olyat is hogy,valaki azért akart öngyilkos lenni,mert elhívta a lányt randira,és visszautasította.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!