Férfiak 50 felett sokan már várják a halált?
Figyelt kérdés
Néha 50-es nők mondanak ilyet hogy ők még olyankor tevékenyek és sok tervük van és aktívak de nagyon sok férfira jellemző hogy már csak várják magukba roskadva hogy vége legyen.
Mi ez a hülyeség?
2022. okt. 15. 22:41
11/14 anonim válasza:
Érintett vagyok és nagyon várom már, hogy vége legyen ennek az egész f@szságnak, amit sokan "életnek" neveztek! Elegem van abból, hogy úgy éltem, élem le az életemet, hogy a semmiben lebegek bizonytalanul. Teljesen mindegy, milyen hosszútávú célt tűzöl is ki magadnak, elsősorban a politikai elitnek köszönhetően telibe sz@rnak mindent, mire elkezdenéd látni a fényt az alagút végén és még azzal se vigasztalódhatsz, hogy talán majd ha megéled a nyugdíjat, mert a nyugdíjasokat is a háton hordott púpként kezeli úgy az állam, mint a társadalom többi rétege. Mindenki hülyének, illetve lenéz mindenkit! Mindenki 100000 mester! Mindenki ért mindenhez! Tervezni semmit, semmi értelme! Mindenki a kicsi, személyre szabott érdekeiért reszket! Lassan már bevezetnek az életfunkciókra is különböző, kikerülhetetlen adókat! Tele van a középső lábam a szükségtelenül felgyorsított, erőszakos, érdekvezérelt, alattomos, csak és kizárólag az anyagi jólét biztosítására kihegyezett világgal, a kiszolgáltatottság érzésével, az okoskodókkal, megmondókkal és azzal, hogy aki nem akar beállni egyik klikk mögé sem, azt cseszegetik, kiközösítik, megbélyegzik - ahelyett, hogy megpróbálnák megérteni. Rossz korba születtem és éppen ezért egyre többször vagyok úgy, hogy de jó lenne már akár holnap nem felébredni!
13/14 anonim válasza:
Na én pont az ellenkezőjét látom:
Az idősebbek (50+) sokkal jobban szereti az életet, míg a fiatalabbak jobban vágynak a halálra. Gondolom azért mert például ma már sokkal több ember érintett a társkeresési problémákban, nincs elég pénzük, nincs esélyük saját lakásra, nincs jövőképük és persze még le is szólják őket. Hány olyan kommentet olvasni, hogy "dolgozni kéne és akkor lesz lakásod...", mintha amúgy senki nem dolgozna, akinek nincs...
14/14 anonim válasza:
13 Ez is igaz.3 gyereket kell gyártani csok-ra hogy ingatlanhoz jussanak.Szánalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!