Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Abberált volnék vagy csak...

Abberált volnék vagy csak simán sok bennem a harag?

Figyelt kérdés
Ha valakivel gondom van azt szívesen megsemmisíteném, ábrándozom arról hog milyen szép holtestet tudnék belőle csinálni. Ez alatt azt értem hogy milyen állapotba kerülne a teste miután végeztem vele. Régebben követtem gore siteokat még tiniként, igazából sosem szimplán a gyilkosság megtapasztalása mozgatott, az adott ember feletti hatalom akivel gondom van inkább. Egyébként az erőszak (nem nemi) felmerülése általában felpezsdíti a vérem. Nem vagyok agresszív, a környezetem mosolygós, kedves stb embernek ír le. 23f
2024. máj. 30. 20:55
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Beteg vagy. Fordulj pszichiaterhez. Mielőbb.
2024. máj. 30. 21:03
 2/7 anonim ***** válasza:
54%
Fogadjunk, dk szavazo vagy. Ez a Gyurcsanyizmus.
2024. máj. 30. 21:06
 3/7 A kérdező kommentje:
1.Kizárt dolog. Amúgy járok más miatt csak ezt nem tudja.
2024. máj. 30. 21:10
 4/7 anonim ***** válasza:
32%

Ez attól is függ, hogy mit éreztél mikor tiniként ilyen tartalmakra bukkantál. Élvezted? Elborzadtál? Nem sajnálod ilyenkor azért az embereket?

Szégyelled magad amiért ilyen gondolataid vannak? (Nem provokációból kérdezem, csak azért ez is számít)

Mit értesz az alatt, hogy felpezsdíti a véred? Még dühösebb leszel, vagy örömmel tölt el? Nem mindegy azért ezek sem, úgy is ilyeneket kérdezne egy szakember. Amúgy használd ki az alkalmat és beszéld meg vele mert ehhez mi úgy is laikusok vagyunk.

2024. máj. 30. 21:24
 5/7 anonim ***** válasza:
43%
3- nem bízol benne? Vagy szégyelled előtte? Vagy mi az amiért nem akarsz neki erről beszélni? Ha nem tudsz őszinte lenni vele, akkor nemigen fog tudni ténylegesen segíteni neked. Erről nagyonis fontos lenne beszélned vele.
2024. máj. 30. 21:28
 6/7 anonim válasza:
79%
Igen, aberrált vagy, kedves Recskakirály.
2024. máj. 30. 21:31
 7/7 A kérdező kommentje:
4.Nem is tudom miért néztem, lehet bizonyos embereket képzeltem oda, amúgy először felkavaró volt aztán érzéketlen lettem rá. Az ilyen gondolatokat meg kb megszoktam szóóval sok mindent nem érzek. Amúgy is tompák az érzelmeim. A felpezsdít alatt meg kb olyan érzésem van hogy "juhé erőszak" de nem én szoktam elkövetni. Amúgy nemrég halt meg a pszichiáterem, tiniként beszéltem ilyesmiről egy pszichológusnak és olyanokkal jött hogy nekik is van szerelmük bla bla bla, szokásos közhelyek. Amúgy ocd, depresszió szorongás jellegű diagnózisaim vannak. Megvan az egészséges szorongásom ami kizárja a pszichopátiát. Igazából fent szeretném tartani az ép elméjűség álcáját és nem bonyolítani a dolgokat.
2024. máj. 30. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!