Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok egy ilyen...

Mit gondoltok egy ilyen tulajdonságról?

Figyelt kérdés
Ha valaki megbánt vagy megsért igyekszem addig kitartani a haragom mellett, ameddig csak lehetséges. Véletlenül se gondolhatják azt rólam, hogy túl elnéző vagyok, ha ilyennek látnak, az illető is elnéző lesz magával szemben. Azt akarom, hogy kemény, félelmetes embernek lássanak, aki nem bocsát meg könnyen. Gyakran hallgatok ilyenkor olyan zenéket amik nagyon vadak, amikből szó szerint ordít a düh, hogy jobban taplaljam a haragomat.

2023. nov. 9. 15:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ugyanilyen önostorozó vagy, amikor te hibázol mások kárára, akkor egészségedre.
2023. nov. 9. 15:15
 2/13 A kérdező kommentje:
#1 ilyen vagyok talán még jobban is
2023. nov. 9. 15:23
 3/13 A kérdező kommentje:
De másokkal is ilyen kell hogy legyek
2023. nov. 9. 15:30
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csinálni, de akkor szép lassan totál egyedül maradsz
2023. nov. 9. 15:38
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mivel bántanak meg, és mivel próbálnak kiengesztelni. De ha nagyon kis dolgok miatt is napokig éreztetnéd velem, hogy mekkora szardarab vagyok, nem sokáig maradnék melletted
2023. nov. 9. 15:41
 6/13 A kérdező kommentje:
#4 eddig is egyedül voltam úgyhogy teljesen mindegy mit csinálok
2023. nov. 9. 15:44
 7/13 A kérdező kommentje:
#5 ami másnak kis dolog is tud nekem nagy lenni. Volt rá példa hogy egy ilyen miatt hónapokig tartott a haragom, és ezúttal már kibekulni se akartam
2023. nov. 9. 15:46
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Azt a benyomást kelti, hogy rohadt alacsony lehet az önbecüslésed, hogy ebből merítesz, hogy "én kva kemény vagyok, hogy nem bocsájtok meg hamar":D

Már bocs, de ez 14 évesen még okés, felnőttként nagoyn éretlen, szánalmas. Igaz, nem ítad, hogy flenőtt lennél, szóval ha 14 vagy, akkor még okés.

Ha felnőtt vagy, ezzel az attitűddel nem élsz majd túl sokáig. Tény, hogy a harag pusztít. Elsősorban azt, aki érzi. Ha meg tudatosan táplálod... hát.. az tudatos önpusztítást jelent.

És mivégre? Amíg haragod van, elintézetlen ügyed van. Addig ezzel fogsz törődni, és nem olyan dolgokkal, amik előre visznek.

Utóbb visszanézve majd látni fogod és rácsodálkozol, hogy "ennyi időt és energiát bsztam el erre?".

És mint írták, egyedül maradsz. Oké, most is egyedül vagy... és ez neked jó? Tény, hogy nem. A magányos emberek boldogtalanabbak és korábban halnak, hajlamosabbak a depresszióra és gyakorlatilag mindenféle betegségre.

És mit nyersz? Bebizonyítod, hogy kemény vagy. Kinek? Hiszen most beszéltük, nincsen senkid! Vagy magad előtt? Aham... naigen. Önbecsülési problémák. Egy ilyen hülyeséggel egészséges önbecüslésű embernek nem kell bizonyítania önmaga előtt.

Ha felnőtt vagy, javaslom pszichológus felkeresését.

"A harag, tudod, a harag,

Az nem jó, ha megmarad.

Az élet b*zmeg csak szalad,

Az ember meg csak halad.

És meg is halad végül,

a szája belekékül,

De utolsó gatyafékül még felkiált:

várj még velem halál! Egy haragosom még előttem áll!"

2023. nov. 9. 15:53
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem gondolok semmit az ilyen bohócokról mint te, kinevetem őket, hagy fortyogjon tovább a saját dühében, míg azt hiszi érdekel valakit, de mint kiderült senkit, mert mint mondtad egyedül vagy. Szánalmas, de majd felnősz idővel.
2023. nov. 9. 15:56
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Az a véleményem, hogy ez amolyan serdülőkori túlérzékenység. Sérülékeny, érzékeny a lelkivilágod, és ezt azzal kompenzálod, hogy keménynek, ellenségesnek mutatod magad, mint a macska, amikor felborzolj a szőrét. Alapvetően ezzel amúgy főleg magad teszed szegényebbé.
2023. nov. 9. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!