Számít a nőknek egy férfinak a testalkata vagy hány kg?
Testalkatot tekintve, a két véglet az, ami nekem nem tetszik. Ne legyen totál sovány, de túlsúlyos sem.
Kg-ot sosem nézem, mert becsapós. Pl. van egy magas, picit sörhasas, de amúgy vékony rokonom, akire, ha ránézel, meg nem mondanád, hogy 110kg körül van.
Hát akkor megtetted a legfontosabb lépést: változtatni akarsz. Biztos jól tudod, hogy az étrendeden is változtatnod kell, akár ezen az oldalon is tudsz jó tanácsokat olvasni ezzel kapcsolatban.
Csak ne legyél türelmetlen, kell idő a változáshoz.
Hasonló alkat vagyok, mint Te. Személyes tapasztalatom az, hogy nem önmagában a soványsággal van a baj, hanem esetleg "kiütközik" rajtad, hogy nem vagy rendben magaddal az alkatod miatt, és ez hátráltathat, problémát okozhat a társkeresésben, a párkapcsolatban.
Hajrá, drukkolok, hogy sikeres legyen a tömegnövelés!
Figyelj, nekem a párom 65 kiló volt mikor összejöttünk, majdnem 180 magassághoz. Exem 201/75 volt (igen, jól olvasod).
Most párom picit hízott (persze a hízás alatt normál testalkatra kell gondolni, egy pici pocakkal), így is imádom.
Nekem mindig a vékony srácok tetszettek, tudom hogy ezzel ufónak számítok. Én magam egyébként az a tipikus L-es lány vagyok, sokan mondták már hogy kompenzálni akarok, de amikor sokkal vékonyabb voltam akkoris ez volt a zsánerem.
Megnézek egy izmos pasit, tán elrontanám vele az estém ha szingli lennék, tetszene hogy egy "macisabb" alkatú férfi mellett kisebbnek és törékenyebbnek érezhetném magam, fel tudna emelni, hordhatnám a ruháit mint oversized, stb, de "AZT" csak egy vékony paso tudja kiváltani belőlem, nem tehetek róla...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!