Mi lehet az oka, hogy nem kedvelnek az emberek?
Szerintem nem veled van a baj, csak ők bunkók, az ilyenekkel nem érdemes barátkozni.
Előbb-utóbb fogsz valakit találni, akivel ki fogsz jönni, ha így folytatod.
Szabad tudni mit értesz az alatt hogy "látod a lenézést az emberekben feléd" ?
Eleve nagyon megnőtt mostanában a bunkók, vagy a frusztráltságot így levezetők száma. Szóval az sem kizárt, hogy "csak" rosszkor voltál rossz helyen, de az is lehet, hogy ők ilyenek, és mások felé is így reagálnak, másokkal is így viselkednek.
Most magamból indulok ki: az is lehet, hogy a kisugárzásodban, kiállásodban van valami, ami nekik nem szimpatikus, azért reagálnak így. Pl. régen rendszeresen igaz volt rám is az, mint amit a leírásban kifejtettél, azonban akkoriban csapnivalóan rossz voltam első benyomásokban, első látásra alig voltam valakinek szimpatikus. Sokszor bunkóztak is velem. Nem azt mondom, hogy ez biztosan rád is igaz, csupán felvetés, hátha nálad is ez áll a háttérben.
Nekem azóta jobb a helyzet, hogy dolgozni kezdtem magamon, a kisugárzásomon, kiállásomon, és már többször megkaptam, hogy kellemes a társaságomban lenni, akkor is, ha amúgy nem is beszélünk épp. Így is akad mindig egy ügyeletes, aki bunkózik, de már lényegesen kevesebb ilyen atrocitás ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!