Szerintetek mi lehet az oka annak, hogy nem kedvelnek az emberek, de közben mégis?
Ha társaságban vagyok, mindig ki vagyok rekesztve, közben mégis mindenkivel jóba vagyok.
Senkivel sem vagyok mély baráti viszonyban, közben mindenki mondja hogy "milyen jó ember" vagyok (ami érthető, de akkor miért nem hajlandó senki sem közeli baráti kapcsolatra?).
Feltettem nekik is ezt a kérdést, mondták, hogy furcsa vagyok ami igaz is, de azt nem, hogy ez negatív.
Ugyanez van a párkapcsolatban is, kedvelnek aztán mégse.
Mit csinálhatok rosszul?
Nincs olyan negatív tulajdonságom, amivel tulajdonképpen kárt okozok másnak (inkább magamnak szoktam), mégis ez van és nem tudok rájönni miért.
Mire gondolsz ez alatt?
Pont a külsőmre nem nagyon kaptam még negatívat, normál testalkatú vagyok, pont normálisan izmos, átlagosan magas stb...
Hátha megértem miről van szó 😅
Lehet benne igazság, de akkor mindenhol ahol vagyok ott ők lennének hibásak?
Ez eléggé lehetetlen
Nincs benned olyan extra dolog ami miatt felnézzenek rád, vagy kifejezetten érdekesnek találnának.
Gondolok itt arra, hogy nem vagy vicceskedő, nem vagy kezdeményező. Szerintem visszahúzódó lehetsz aki inkább csak reagál dolgokra, de nem kezdeményez témát, poént stb.
Valamivel meg kell ragadni mások figyelmét. Ez alapból mindenkinek "jár", de ha 1-2 alkalommal nem tudsz mutatni semmit, akkor az emberek inkább azok felé orientálódnak, akikre bármilyen módon fel tudnak nézni (humor, érdekes sztorik stb).
Köszönöm a válaszokat, megpróbálom a lehető legőszintébben megválaszolni a helyzetet.
Tényleg nem kötekedni akarok, de egyik sem igaz ilyen formában.
Azért nehéz leírni, mert a kirekesztést sem úgy kell érteni hogy kiközösítenek, hanem egyszerűen éreztetik hogy nem vagyok oda való, de ennek ellenére ha nem jövök hiányolnak.
Extra dolog, hát igazából egyébként erre is azt tudom mondani hogy félig igaz, de azért szokták rám felnézni hogy milyen talpraesett vagyok, szóval igazából az is több mint a semmi, ettől függetlenül lehet benne igazság.
Viszont az hogy nem történik semmi sem ezt teljességel kizárom. Bárhol vagyok szinte mindig (sokszor akarom ellenére) történnek extra dolgok.
Lehet hogy talán én gondolom rosszul, hogy nem kedvelnek, de alá tudom támasztani miért gondolom ezt így.
Kedvelnek, de mégsem mert tényleg mondják hogy jó ember vagyok, stb sőt szerelemben is azok akikkel együtt voltam mindannyian azt mondják hogy nálam jobb embert nem nagyon ismernek, csak nem szerelmesek.
Egyszerűen tényleg nem értem az egészet, hogy mi lehet.
Nem véletlen írtam ki a kérdést, az ismeretségi körömben senki sem tudta ezt megfogalmazni, pedig nem vagyok gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!