Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mi lehet az oka...

Szerintetek mi lehet az oka annak, hogy nem kedvelnek az emberek, de közben mégis?

Figyelt kérdés

Ha társaságban vagyok, mindig ki vagyok rekesztve, közben mégis mindenkivel jóba vagyok.

Senkivel sem vagyok mély baráti viszonyban, közben mindenki mondja hogy "milyen jó ember" vagyok (ami érthető, de akkor miért nem hajlandó senki sem közeli baráti kapcsolatra?).

Feltettem nekik is ezt a kérdést, mondták, hogy furcsa vagyok ami igaz is, de azt nem, hogy ez negatív.

Ugyanez van a párkapcsolatban is, kedvelnek aztán mégse.

Mit csinálhatok rosszul?

Nincs olyan negatív tulajdonságom, amivel tulajdonképpen kárt okozok másnak (inkább magamnak szoktam), mégis ez van és nem tudok rájönni miért.

2022. aug. 29. 22:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Helyzet függő, de nem szeretnék igazából nagyon panaszkodni, hiszen számos dolog van amivel egyedül is boldog tudok lenni.

Igazából akkor esik rosszul, ha alapból is ideges vagyok vagy rosszul vagyok, de akkor nagyon.

Alaphelyzetben hozzászoktam, sőt néha ha ilyen van elemzem az embereket magamban, szóval elvagyok bőven.

2022. szept. 11. 23:04
 12/17 anonim válasza:
Hogyan ereztetik veled, hogy nem oda valo vagy? Szerinted sem vagy oda valo? En nem ereznem jol magam ilyen emberek kozt. Te miert ragaszkodsz hozzájuk?
2022. szept. 12. 00:53
 13/17 A kérdező kommentje:

Pl a vicceimet nem veszik észre társaságban, de 4 szem közt nevetnek is rajta.

Olyan is volt, hogy utána ugyanazt a poént mondták, mint én mégis nevettek rajta.

Pedig tényleg rohadt erős a hangom, nem lehet hogy nem hallották.

Aztán hosszan nem engedik kifejteni a mondandóm, így vissza kérdeznek hogy miért mondok magamnak ellent miközben erről szó sincs.

Pl: az egyik gyár zsúfolt volt, aztán a másikat szidtam és az előzőre mondtam, hogy milyen jó volt amire megkaptam, hogy előbb még az első volt a rossz...

Ilyesmik. De ismétlem szinte mindenhol ez van, és ha személyesen elmondom mindenkinek igazat adnak nekem, csak az okát kéne megtudni hogy ez miért van.

2022. szept. 12. 15:59
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vesznek téged komolyan mint embert. Annyi hogy, vagy nekik, eljársz hozzájuk dumálni, megbizható vagy stb. de csak amolyan "pótkerék" vagy nekik ill. egy könyöktámasz ami jó ha néha van, de semmi több.

Mennyire vagy határozott? Vagy félénk tipus vagy? Túl illedelmes, készséges vagy szinte már idegesitően?

Mi a csillagjegyed? :P

2022. szept. 12. 16:59
 15/17 A kérdező kommentje:

Rák vagyok, aránylag illedelmes, de nem túlzottan, határozott is vagyok a dolgok nagy részében, 1-2 téma van amiben bizonytalan vagyok, a túlbuzgó segítőkészsègem is csak egyszer kétszer jön elő talán évente.

Egyébként szerintem is valami ilyesmi lehet.

2022. szept. 12. 17:44
 16/17 anonim ***** válasza:
15: Akkor a kérdést már lezártnak tekinted? :)
2022. szept. 13. 15:24
 17/17 A kérdező kommentje:
Félig de még olvasom
2022. szept. 13. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!