11/21 anonim válasza:
Lakásfelújítás, új barátságok találása,edzés,vásárolgatás,bulizás. Egy légkondi beszereltetése.
14/21 anonim válasza:
"#3 élvezni a jó időt, amíg be nem jön az esős hideg ősz, majd a tél. Nézőpont kérdése :D"
én sem szeretem a hideget de az az 50 fok ami itt hónapokig lesz, elég távol áll a jó időtől
15/21 anonim válasza:
Párommal Miskolcon leszek 3 napon át, hétvégenként vele és egy baráttal felváltva strandolok, egyéb kérdőjeles utazás még lehet. Előző évben voltam hévízi-keszthelyi csapatépítésen, arról most nem tudok.
35/F
16/21 anonim válasza:
Várni a herceget a fehér lovon.
17/21 anonim válasza:
Se kutyám se macskám nincs...
2 hét szabit kiveszek azt hazudom munkahelyen, hogy elutazok, otthon leszek 2 hétig ennyi.
18/21 anonim válasza:
Június közepén államvizsga, utána, ha minden jól megy, felvételi beszélgetések, majd júliusban 1 hét nyaralás.
Pár kirándulás van még tervben, feltehetőleg az unokatesóimmal is végre több időt töltünk együtt, de konkrétumok aligha vannak.
19/21 anonim válasza:
Vizsgàkra égettem el az összes szabadsàgomat. Szóval dolgozok, pénzt gyűjtök.
20/21 anonim válasza:
1 hét nyaralás, azon kívül ugyanúgy munka mint máskor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!