Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehet az online világon...

Lehet az online világon kívül, Facebook, Messenger, Instagram, nélkül élni teljes életet?

Figyelt kérdés

Ugyebár ha nem lennék az online világ része, sokan lenéznének.

Régen hogy oldották meg pl a kapcsolat keresést, vagy a személyes talikat, okosteló nélkül?

máj. 24. 13:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

A csajok semmibe vesznek..

Miután megismerkedtünk, még kb.2 evig ISMERŐSÖK sem voltunk a fb.on a férjemmel. úgy éreztem egy olyan csúnya hely bemocskolná a kapcsolatunk.

Ha te olyan szinten mozogsz, hogy a lanyok akik szimpatikusak, mind feszbukon lógnak nonstop, az az eletük lényege, akkor lehet neked is változnod kéne.

máj. 29. 10:00
 22/24 anonim ***** válasza:

"Én most töröltem mindent"

És helyette itt lógsz gyakorin :D

"Besokalltam a sok hülyétől. Mindent felpakolnak"

Én személy szerint ezt sosem értettem. Minden embernél le lehet állítani a követést, onnantól nem fogod látni mit pakol fel, hacsak nem nézegeted tudatosan.

"klikkesednek is munkahelyen belül, persze úgy egy éve kollégájuk vagyok és fel se vettek csoportba"

A klikkesedés online világtól függetlenül is megvan, miért vettek volna fel közös csoportba, ha a való életben sem vagy benne abban?

máj. 29. 11:45
 23/24 anonim ***** válasza:

"Az sms nem jó?"

A Messenger nem jó? Miért írnál SMS-t pénzért, amikor ott van egy ingyenes közlésforma is?

"Vagy ha a pasi szimplán felhív titeket?"

Szerintem ez olyan dolog, hogy nem mindenki szeret telefonálni, főleg nem idegenekkel ismerkedési fázisban. Akik közeli ismerőseim azokat persze felhívom, de mondjuk egy random Pistikével inkább váltanék pár mondatot online formában.

máj. 29. 11:47
 24/24 anonim ***** válasza:

SMS nem jó, pénzbe kerül, és nem is lehet végtelenül csinálni, legalább is nekem hisztizik a telefonom, ha egy bizonyos számot meghaladó üzenetet tárolok rajta, hogy megtelt a tárhely, töröljek. Akkor már inkább kommunikáljunk e-mailben, de az meg azért nem jó, mert a munkahelyemmel is azon tartom a kapcsolatot, és rohadtul nem akarok munkahelyi e-maileken stresszelni, mikor épp nem fiztnek érte, az értesítések is le vannak tiltva munkaidőn kívül pont emiatt, szóval ha lehet, nem ott beszélgetnék a potenciális lovaggal. Marad tehát a messenger, whatsapp, viber, telegram. Még ha annyira gyűlöli valaki a facebookot, hogy a már teljesen külön használható messengerre se hajlandó regisztrálni, akkor is van három másik opció, válasszon egyet.

Telefonálni csak hozzám nagyon közelállókkal szeretek. Lehet, hogy az aktuális randipartnerem az lesz, lehet, hogy nem, de vele még nincs meg az a bizalmi kapcsolat, ami nekem szükséges ahhoz, hogy úgy beszéljek meg dolgokat, hogy számomra kellemetlen kommunikációs csatornát használok. Persze egy gyors "akkor még áll a tervünk, mert ha igen, akkor hétkor tali az Astorián a Burger king előtt", az teljesen jó, de, hogy a milyen napod volt, nézel most valami sorozatot jellegű beszélgetést telefonon folytgassuk le, az kizárt.

máj. 30. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!