Lehet szexualitás nélkül teljes értékű, boldog életet
élni?
Figyelt kérdés
Igazából nem is feltétlen a szexualitás szemszögéből, hanem emberi szemszögből kérdezem. A másik kérdés, ami ehhez kapcsolódik, csak nem akartam újat kiírni: mit tennél, ha másnapra virradóan arra ébrednél, hogy impotens vagy? Örülnél, hogy megszabadultál a szexualitás béklyói, láncai alól? Zavarna, hogy nem áldozhatsz többet a szexualitás élvezeteinek oltárán? Vagy nem szólnál semmit sem?
Ez attól függ milyen beállítottságú vagy, de szerintem nem. Ha te tudsz is, aki elkötelezte melletted magát, nagyon kellemetlenül fogja magát érezni. Először magában fogja a hibát keresni, aztán próbál megoldást találni, végül feladja és azon fog gondolkodni, hogyan kellene kilépnie a kapcsolatból, még akkor is ha rohadtul szeret.
Aki béklyónak érzi a szexualitást és a vágyat, az sosem szerette, legalábbis szerintem. Persze mindenkinek mást jelent a szex, van akinek önbizonygatás vagy kötelesség, van akinek a szerelem kiteljesedése, van akinek puszta vágy. Ha egyik napról a másikra megszűnne minden vágyam, én rohadtul megijednék és megtennék mindent azért, hogy újra a "régi" legyek.
32/N
2024. máj. 24. 10:47
2/10 anonim válasza:
Én nem tudnék, de teljesen nem zárnám ki a lehetőséget, hogy más tudna.
2024. máj. 24. 11:12
3/10 anonim válasza:
Élsz még, nem?
2024. máj. 24. 11:21
4/10 anonim válasza:
Szűz vagyok, de ha tudnám, hogy életem végéig az maradok, akkor ha nem is nyírnám ki magam, de eléggé kiborulnék.
2024. máj. 24. 11:30
5/10 anonim válasza:
Boldogat? Persze. Teljes értékűt? Aligha. Az is az élet része. Ha nem csinàlod eleve nem lehet teljes értékű az életed. Leht boldog, örömteli és élvezetes, de teljes nem lesz.
2024. máj. 24. 11:55
6/10 anonim válasza:
Én nem tudnék. Nekem nagyon magas a libidóm, már-már a nimfomániát súrolom, központi része az életemnek a szex. Nem látnám értelmét a szexmentes életnek. Mintha mostantól csak vajaskenyeret ehetnék kb. olyan sivárnak érezném. 28N
2024. máj. 24. 12:45
7/10 Szolovjov válasza:
Sima ügy! Szexmentes vagyok 38 éve. De motor nélkül, na az durva lenne.
2024. máj. 24. 19:53
8/10 Nincstovább válasza:
Látom mindenkit lepontoztál, aki mert őszinte lenni :) Frusztrált vagy, megértem, de ezért lepontozni az őszinteséget… Nos szíved rajta :)
Remélem sikerülni fog úgy élned, hogy később ne bánd meg :)
2024. máj. 24. 21:56
9/10 anonim válasza:
Két éve szexmentes a kapcsolatom, köszönhetően a párom korábbi kreténségeinek és leszaromságának. De van három autóm! :D Ebből egy olyan, amire korábban hosszú évek óta vágytam már. Eszembe sem jut már a szex, csak pénzem legyen elég az autókra. 40N
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!