Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy vagyok síkbuta?

Hogy vagyok síkbuta?

Figyelt kérdés

Haverok mondjak röhögve hogy buta vagyok. Nem tudom nem szeretek tanulni nincsenek jó jegyeim. Igazából a kondizas gyuras érdekel, nem nagyon olvasók vagy jarok múzeumba meg ilyenek

Szerintetek buta vagyok?

Mit csináljak hogy okosodjakk, vagy jó ez így?

17/f

2024. máj. 23. 08:06
1 2
 11/16 Senior Séf ***** válasza:
77%
Hagyd az olvasást a fenébe. Menj, próbálj ki dolgokat, találd meg, ami neked tetszik. Én mindig szerettem olvasni, tanulni, aztán 3 diplomával és 5 egyéb végzettséggel a hátam mögött 50 évesen tapasztaltam meg, hogy milyen földöntúli boldogságot okoz nekem a nyers fa érintése, illata. Ha ezt korábban tudom, asztalos, vagy ács lettem volna. Így már csak annyit tehetek, hogy fával barkácsolok, meg a vízparton, horgászat közben is mindig van nálam egy darab szilfa.
2024. máj. 24. 17:18
 12/16 anonim válasza:
59%
Nem vagy buta, aldasos legyen eleted
2024. máj. 25. 20:45
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

A haverjaid idióták. Az iskola nem azt mutatja meg, hogy mennyire vagy okos. Ugyanúgy lesz a jó tanulókból közmunkás, mint a rosz tanulókból sikeres ember. Az iskola rendszere úgy van kialakítva, hogy a memóriádat értékelik a tanulás alapján, viszont konkrtéan semmire nem készítenek fel abból, ami az életben vár rád. Hányan vannak olyanok, akik érettségi, vagy akármi után kilépnek az iskola ajtaján, és tudják, hogy hogyan vágjanak bele az élet következő szakaszába?

Otthon megtanulhatsz dolgozni, stb. Az iskolában nem tanítanak meg annyit sem, hogy hogyan fizess be egy számlát, vagy hogyan bánj az emberekkel, vagy bármi alapvető feladatot...

2024. máj. 26. 13:03
 14/16 anonim ***** válasza:
Remélem ez a kérdés csak trollkodás, ennyire senki sem lehet sötét :D Viszont, ha mégis komoly a kérdés akkor folytasd a gyúrást, mert kidobókra, biztonsági őrökre mindig szükség lesz.
2024. júl. 11. 15:51
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Amilyen szar az oktatas, amennyi szar felesleges dolgot ra eroltetnek a tanulokra ez teljesen ertheto
júl. 31. 08:42
 16/16 baki válasza:

2es

irígykedsz mert undorítóan nézel ki?😄

aug. 1. 06:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!