Hogy vagyok síkbuta?
Haverok mondjak röhögve hogy buta vagyok. Nem tudom nem szeretek tanulni nincsenek jó jegyeim. Igazából a kondizas gyuras érdekel, nem nagyon olvasók vagy jarok múzeumba meg ilyenek
Szerintetek buta vagyok?
Mit csináljak hogy okosodjakk, vagy jó ez így?
17/f
A haverjaid idióták. Az iskola nem azt mutatja meg, hogy mennyire vagy okos. Ugyanúgy lesz a jó tanulókból közmunkás, mint a rosz tanulókból sikeres ember. Az iskola rendszere úgy van kialakítva, hogy a memóriádat értékelik a tanulás alapján, viszont konkrtéan semmire nem készítenek fel abból, ami az életben vár rád. Hányan vannak olyanok, akik érettségi, vagy akármi után kilépnek az iskola ajtaján, és tudják, hogy hogyan vágjanak bele az élet következő szakaszába?
Otthon megtanulhatsz dolgozni, stb. Az iskolában nem tanítanak meg annyit sem, hogy hogyan fizess be egy számlát, vagy hogyan bánj az emberekkel, vagy bármi alapvető feladatot...
2es
irígykedsz mert undorítóan nézel ki?😄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!