Meddig bírnátok ki internet nélkül?
Mert anno amikor tizenéves voltam, napi 30 percet netezhettünk, és elég volt.
Nektek mire lenne elég napi 30 perc netezés?
Nem tudom, meddig bírnám ki nélküle, viszont elég sok elolvasandó könyvem van, illetve barátaim közt is vannak olyanok, akikkel lehet ilyen-olyan programot, vagy legalább találkozást szervezni egész sűrűn. Szóval egy darabig azért ellenék.
Felsős koromban, meg alsó végén, nekem is volt netezésre szánt időkorlát a szüleim által. Akkor gond nélkül tudtam tartani, most azonban, egyetemistaként, már nem igazán lenne elég. A 30 perc alatt 1 sorozatrészt sem tudnék befejezni, nem mintha mindennap néznék ilyesmit, azt a pár honlapot, amit követek, illetve pár felületet, amire naponta párszor felnézek, nem igazán tudnám belesűríteni az említett időtartamba.
Gyerekként volt pár (netes)játék, amivel azt az időt kitöltöttem, most viszont sokkal többet csinálok net használatával: nyelvet tanulok, híreket olvasok, kapcsolatot tartok a barátaimmal (amikor nem tudunk találkozni), sorozatot/videókat nézek, itt írogatok.
A munkámhoz folyamatos internetkapcsolat kell, szóval 8 és fél óra alapból muszáj.
Azon kívül igazából el tudnám foglalni magam, de sok kényelmetlenséget okozna, pl filmet nézni már nem is nagyon tudom hogy hogy lehetne internet nélkül :D de olvasni is ebookot szoktam aminek a beszerzéséhez net kell, túra tervezéshez is netet használok, stb stb, a legtöbb hobbimhoz kell vagy legalábbis hasznos az internet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!