Mennyi ideig bírnátok internet nélkül?
El lehet felejteni minden olyan elektronikus eszközt, ami csatlakozik az internethez.
youtube, facebook, google.. még egy e-mail se, de még kábel tv-t se lehetne nézni.
Vajon mennyi ideig bírná ki egy átlag ember? Mert szerintem egy komoly függőség a mai világban.
Ha például elkerülnék valahova, "nettől távoli helyre", ahol egész nap lehet valamit csinálni, akkor nem zavarna.
Ha elkerülnék olyan helyre, ahol fejlődni lehet, lelkik gyakorlatokat végezni stb akkor nem zavarna.
Igazából mindig az zavarna bárhol, hogy az "üresjárati időben" nem nézhetem meg a híreket, bizonyos honlapokra nem nézhetek fel mi újság, ismerősnek nem írhatok Viber-en...
valószínűleg elkezdenék dolgozni, a házban úgy is van mit csinálni mindig
vagy végre másoknak is kedve támad játszani/túrázni odakint valamit és nem csak a gépen/mobilon nyomni valamit
internet előtt is volt függőség, nagyanyám pl. TV-t nézz állandóan vagy rádiót hallgat
másik rokonom könyveket, magazinokat szeret olvassni, gyűjteni, de annyi van, hogy kifolyik az ablakon
és ott van még pár darab régi VHS kazetta is, magnó....
lejátszó már nincs hozzá egyikhez se
egyiknapról a másikra eltünne a net, pár napig fájdalmas lenne, míg megszoknám, hogy nincs többé
Attól függ.
Munka miatt gond lenne, mert online elég sokat dolgozunk, bár kibírnánk, nem teljesen függünk tőle.
magánéletben ami hiányozna az a valós hírek, mert ha TV-re és rádióra kell hagyatkozni, az sajnos mind kormányzati fake news. Emellett fórumok miatt (Prohardver) és online vásárlások miatt fájna a fejem. Illetve Youtube, rengeteg (normális, nem nagy magyar Jutúber) csatornára vagyok feliratkozva.
Médiafogyasztás szempontjából jó lennék, mert kb. 2 évre előremenőleg le vannak nekem töltve filmek és sorozatok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!