Szerintetek ki bírnátok 1 hetet internet nélkül?
Figyelt kérdés
2021. máj. 31. 11:50
1/15 anonim válasza:
Nem hogy kibírnék, de ki is bírtam. Kétszer is. Egyszer valami hülye leszakította a vezetékeket az utca végén, egyszer meg a villám kivágta a routert.
2/15 anonim válasza:
Persze. Messengert is tudom nélkülözni, akit akarok azt elérem telefonon.
3/15 anonim válasza:
Ha van tv, vagy film sorozat lementve a gépre, esetleg 1-2 játék vagy egy konzol pár játékkal akkor igen :D
4/15 anonim válasza:
Persze. Ha a munkához nem kell, kb. akármeddig.
5/15 anonim válasza:
Ha van valami egyéb aktív és társas elfoglaltságom, ami nem igényel internetet, akkor igen. Tehát például nyaralás-kirándulás alkalmával rengetegszer volt már olyan, hogy hetekig internet nélkül voltunk vagy például a kollégiumban is előfordult (bár ott a tanulás miatt bosszantó volt, de azt leszámítva nem hiányzott). Viszont azt huzamosabb ideig nem bírnám, hogy pl. tök egyedül vagyok otthon és akkor csak úgy szimplán megy az élet. El tudom magam foglalni mással is pl. szeretek olvasni, kézműveskedni, filmet nézni, kertészkedni és ilyesmik, de például a barátaim interneten tartom a kapcsolatot és a netezés, a közösségi média, youtube, sorozatok stb. is ad egy kis "közösségi hangulatot" mégha csak illúzió szintjén is.
6/15 anonim válasza:
Számtalanszor volt, hogy ennél több időt is kibírtam internet nélkül. A legtöbb egy hónap volt, amikor Thaiföldön voltam.
7/15 anonim válasza:
Igen, kibírtam. Cserkésztáborban 1,5 hetet.
8/15 Metionin válasza:
Ha nem kell dolgozni, akkor simán.
9/15 anonim válasza:
Ha előtte le tudnám tölteni az udemy kurzusaimat, ja, simán.
Na jó, viccet félretéve hasonló állásponton vagyok, mint a #8.
Leginkább szerelnék a ház körül, meg a tanyán, ha nem kéne dolgozni. Ez a részlet a kérdésben nem volt benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!