Szerintetetk a netes pénzkereső programkok közül a clixsense.com lehet müködőképes?
Figyelt kérdés
tudom hogy ezeknek az oldalaknak a 95%a átverés de ez nekem nem annak tünik2013. jún. 27. 11:18
1/4 anonim válasza:
A clixsense és a Neobux tuti nem átverés. A NAV is megbízhatónak tertja ezt a 2 céget
2/4 anonim válasza:
A Clixsense nekem már fizetett, de nagy bevételre ne számíts belőle, ha nem tudsz referralokat beszervezni. Ha nagy bevételt akarsz, vannak más ptc-k, amikkel el lehet érni.
3/4 anonim válasza:
Fizetnek, kaptam tőlük már csekket
4/4 anonim válasza:
Fizetni fizetnek,de sok pénzre ne számíts. Több energiát és időt ölsz bele mint amennyi pénz kapsz..ha kapsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!