A betárcsázós korszakban abból a 30 percből 10 a töltési idő volt😂
2024. máj. 22. 13:40
2/19 anonim válasza:
Semmire
2024. máj. 22. 13:44
3/19 anonim válasza:
Kb 1 perc alatt tölt le filmet, játékot. 30 perc alatt annyi mindent lehúzok, hogy egy hónapig el lennék offline is!
2024. máj. 22. 13:45
4/19 anonim válasza:
Ha olyan személyekkel van az ember körülvéve, akikkel boldog és olyan közegben éli az életét, ami stresszmentes, akkor könnyen jól érzi magát internet nélkül is.
2024. máj. 22. 13:48
5/19 anonim válasza:
Az én gyerekkoromban még nem volt. Túléltük. :-) De ráfüggtem én is, már úgy kellett Facebook diétát csinálnom, hogy ne nézzem egész nap fél óránként...
2024. máj. 22. 13:55
6/19 anonim válasza:
Vannak könyveim és barátaim is, akikkel a személyes találka 1000x többet ér. Szóval elfoglalnám magam.
2024. máj. 22. 14:01
7/19 anonim válasza:
Ha munkához és ügyintézéshez nem kéne, akkor bármeddig. Szórakozás, zene máshogy is megoldható.
2024. máj. 22. 14:10
8/19 anonim válasza:
Attól függ. Ha lenne más elfoglaltságom és tudnék a barátaimmal találkozni akkor az sem érdekelne ha egész nap nem használnám. De mivel itthon vagyok munka nélkül és a barátaim sem érnek rá így unalmamban sokat használom. Próbálom nem feleslegesen, azaz inkább tanulásra, munkakeresésre használom.
Ha a filmnézést is ide vesszük, akkor pedig még többet netezem, mivel a netflixhez is kell.
2024. máj. 22. 14:14
9/19 anonim válasza:
Pár nap után már elvonási tüneteim lennének, 1 hét múlva pedig már minden bajom lenne.
2024. máj. 22. 14:28
10/19 anonim válasza:
Attól függ, mi a korlátozás oka vagy célja. Nyilván nem halnék bele, csak egy csomó hasznos dologtól elesnék, egy részét pedig csak plusz macera (előre letöltés) árán érném el.
Aki napi több órát elver a facebookon, gyakorin stb., ott van értelme a kérdésnek. Ez időnként velem is előfordul, de sajnos az internet lekapcsolása nem segítene, mert a gyakorizás nem az ok, hanem a tünete az amúgy is rossz lelkiállapotomnak. Találnék más lehetőséget az időpazarlásra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!