Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem utáltok nőnek lenni?

Nem utáltok nőnek lenni?

Figyelt kérdés
Utálom a szőrtelenítést. Hogy mindig koplalni kell, hogy csinos maradjak. Hogy mindig frizurát kell csinálnom magamnak. Hogy kényelmetlenek az elegáns ruháim. Hogy az én felelősségem a gyereknevelés, a család élelmezése, az otthon tisztasága, a rokoni kapcsolatok ápolasa és a hivatalos ügyek intézése. Ezek másnak nem nyomasztóak egy idő után? Persze, semmit se lenne ebből muszáj, tudom én, de azért szeretnék a társadalom megbecsült tagja is lenni.

máj. 22. 13:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"Utálom a szőrtelenítést. "

Nem csak borotválás létezik. Én elmentem lézerre, azóta nincs vele gondom.

"Hogy mindig koplalni kell, hogy csinos maradjak."

Nem jól látod, a test a sportolástól formálódik, nem a koplalástól.

"Hogy mindig frizurát kell csinálnom magamnak.

Ha ennyire zavar hordj rövid hajat, erre már tényleg nem tudok mit írni.

"Hogy kényelmetlenek az elegáns ruháim."

Léteznek kényelmes elegáns ruhák.

"Hogy az én felelősségem a gyereknevelés, a család élelmezése, az otthon tisztasága, a rokoni kapcsolatok ápolasa és a hivatalos ügyek intézése. "

Erre csak azt tudom mondani, állj ki magadért. Mond meg annak az embernek, hogy neki is ki kell vennie a részét ezekből.

jún. 10. 10:18
 22/22 anonim ***** válasza:
Néhány dolgot nagyon nem szeretek a női létben, pl a menstruáció az hogy állandóan a társadalmi elvárásokkal bszogatnak. Persze jó dolog is van benne, de azért kipróbálnám pár hónapig milyen férfinak lenni. Sokkal lazábban tud élni egy férfi, nem kell állandóan azon aggódni, hogy mikor jön meg a menstruációja, nem kell ennyi mindenre figyelni a külsejét tekintve stb. De nyilván hátrányai is vannak, mert a nehezebb munkákat sokszor férfiakra bízzák, feléjük is vannak sokszor irreális elvárások stb. Egyik nemnek sem könnyű, az élet nem az. Nem is értem a nagy szaporodási mániát, mert szerintem az élet egy csomó olyan szívással jár, aminél jobb meg sem születni. Persze vannak jó dolgok is benne, csak sokszor kevesebb, mint amennyi áldozatot azért a jó dologért hozni kell.
jún. 19. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!