Milyen tulajdonság miatt utáltok valakit?
Figyelt kérdés
Az erkölcsi normán belül.2023. aug. 30. 12:06
1/10 anonim válasza:
Hazudik, megbízhatatlan, kétszínű, agresszív.. de az túlzás hogy utálom,inkabb csak nem kérek belőle.
2/10 anonim válasza:
Utálni max akkor ha veszélyes másokra, súlyos kárt okoz. Pl gyilkos, benyomva vezet, bántalmazza a gyerekét, stb stb.
Amúgy max unszimpatikus és kerülöm, de ez nem utálat.
3/10 anonim válasza:
Az "utálom" kicsit erős kifejezés, de a butaság-önelégültség párosítást nem sokáig bírom elviselni.
4/10 anonim válasza:
Rosszindulatú
Pletykás (olyan, aki történeteket költ, talál ki).
Agresszív.
5/10 Metionin válasza:
Kétszínűség, a tipikus szemembe nyal, mögöttem fikáz dolog.
6/10 anonim válasza:
Hazug, bunkó/flegma, nagyon buta, agresszív, ápolatlan
7/10 anonim válasza:
Nagyképű, arrogans, tipikus fideszes stílusú
Ha nem büntetnek agyonvernem az ilyen típusut, nőbe is
8/10 anonim válasza:
Ha kihasználja a másikat, ha csak pusztítani képes, ha "Nekem jár!" beállítottságú az egyed.
9/10 anonim válasza:
Azokat akik mások kárán,könnyén és bánatán át "önmegvalósítják" magukat.És azokat,akiket abszolút gerincesnek, erkölcsi példának hittem és bebizonyosodik,hogy saját magával szemben is megalkuvó és az orránál fogva hagyja magát megvezetni ,az addigi elveit majdnem hogy megtagadja.
10/10 anonim válasza:
Az "utálom/utálat" nekem is picit erős kifejezés lenne, viszont nagyon nem bírom a hazudozást, kétszínűsködést, állandó panaszkodást, agresszivitást, követelőzést, rosszindulatot, a "buta és rosszindulatú" párosítást, felelősséghárítást, kötekedést, tisztességtelenséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!