Nem utáltok nőnek lenni?
Én szeretek nő lenni. Nem zavar a szőrtelenítés sem, nagyjából mindenhol epilálok.
Koplalni nem szoktam, imádok enni, szóval inkább sportolok rendszeresen.
A hajam beszárítása kb 10 perc.
Az elegáns ruháim nem kényelmetlenek és szeretem a magassarkút is.
Gyereket akar a rossebb, a környezetem meg van annyira intelligens, hogy nem vár el semmit mert nincs hozzá joga. A férjem meg szintén nem akar gyereket. 🤷♀️
Szóval köszönöm szépen, én jól vagyok így. Max a havi egyszeri brutál görcseimről mondanék le.
Én érzem az iróniát, de akkor is elégedett vagyok magammal meg az életemmel is. :D a munkámat is imádom, mert olyat tanultam amit csinálni akartam. Lehet így is.🤷♀️
Kövér szerencsére sosem voltam, bár hajlamos vagyok a hízásra, épp ezért sportolok rendszeresen, hogy ne legyek egy szétfolyt amőba.
Ha meg ennyire fos az életed, akkor keress egy pasit akivel jó a szex és fontos vagy neki. Tanulj mást, keress jobb munkahelyet, menj el kozmetikushoz stb.
Annyi a titok, hogy nem kell beállni a sorba, és nem kell a társadalom megbecsült tagjának lenni. Egyébként én úgy érzem, megbecsült tagja vagyok a társadalomnak - nem szemetelek, udvarias vagyok, dolgozok, rengeteg adót fizetek, persze szegény anyámnak nyomatja a szomszéd Gizi a hülyeségeit, hogy miért nem vagyok férjnél, meg miért nem szültem, de Gizit nyugodtan le lehet szarni, mert szerintem azzal, hogy kb. négy év munkaviszonyt tud felmutatni, aztán szült, aztán HTB volt, aztán csúsztatott a dokinak, hogy kamuból százalékolja le, csak dolgozni ne kelljen, nem annyira hasznos ő sem a társadalom számára, csak egy pletykás vén k.
Szőrtelenítést egyszer egy hónapban végzek, kb. egy óra alatt megvagyok vele. Persze ez azzal jár, hogy az utolsó egy hétben már láthatóak a kis szőrjeim, de ennyi nekem belefér. Legalább nem vagyok pali és nem kell minden nap borotválni az arcom, vagy szakállat ápolni. Meg a legtöbb férfi ismerősöm havonta jár borbélyhoz vagy fodrászhoz, mert a rövid haját nem tudja otthon nyírni, én meg évente egyszer lecsapok otthon 20 centit a végéből, mikor már seggig ér, és meg van oldva.
Koplaltam eleget, mikor aktívan benne voltam az evészavaromban, de amióta meggyógyultam, mindig jól lakok, és továbbra sem vagyok elhízva. De egyébként, ha valaki nagyon szeret enni, és kicsit elhízik, az miért baj? Vannak a környezetemben túlsúlyos, csinos nők. Max. akkor lehet probléma szerintem, ha már a közérzeted meg az egészséged rovására megy, hogy sok rajtad a felesleg, az meg megint csak miért érdekel, hogy az alkoholista Bélabá megszól, hogy disznó vagy, hát ki ő egyáltalán, hogy kinyissa a pofáját?
A gyereknevelés akkor maradhat rád teljes egészében, ha vállaltál gyereket, és ha rossz párral vállaltad. Nem kötelező. Szájára vesz a falu, ha nem teszed, és? Melyik a rosszabb, 24/7-ben olyan életet élni, amilyet nem akarsz, vagy tudni, hogy pletykálnak rólad?
Takarítani, ügyeket intézni akkor is kell, ha egyedülálló, gyermektelen ember vagy. Átérzem, gyűlölök én is porszívózni, meg sorban állni bármilyen hivatalban, de ez van. Önjáró porszívóval majd meglepem magam valamikor, a bürökráciával nem tudok mit csinálni, de ha többen laktok együtt egy családban, és a kedves párod nem csinál semmit, akkor szarul választottál párt. Ennek semmi köze a női léthez, ez a döntéseid következménye.
Egyetlen hátrányt tudnék felsorolni, ha nő vagy, és nem vagy csúnya - még csak csinosnak se kell lenni, elég, ha nem vagy ténylegesen visszataszító - akkor emberek beszélni fognak hozzád. A férfiak szerintem el se tudják képzelni, mennyire szar, mikor eltemetted a nagymamádat, aki anyád helyett anyád volt, és aztán a vonaton haza leül melléd valami kanos fasz, pedig van még ezer, meg egy szabad hely, és nekiáll hülyeségekről pofázni, és az ahákból, meg ühümökből sem érti meg, hogy takarodjon már el, majd mikor direktben elmondod neki, hogy most temettél el valakit, kurvára nem akarsz társalogni, akkor is folytatja, hogy akkor beszéljünk erről, de te NEM AKARSZ BESZÉLGETNI VELE, és mikor üvöltve közlöd vele, mert a szép szóból nem ért, hogy takarodjon már el mellőled, vagy maradjon kurvára kussba, akkor te leszel a hisztis picsa. És ez előfordul egyébként nehéz nap után is, amikor csak felszállnál a villamosra, hallgatnád a zenédet és vibeolgatnál. Bármilyen helyzetben, mikor egyszerűen nem akarsz szocializálódni, egy palit ilyenkor hagynak szimplán létezni, egy nőt valószínűleg be fog találni valaki, nem hagynak csak úgy létezni.
#13 Sírtál is, miközben ezt begépelted?
Na jól van, azért sajnálom hogy megértő közösségben akartad érezni magad, és osztozni másokkal a mindennapjaid kínjain, aztán sorra írják hogy a problémáid csak azért léteznek, mert önsorsrontó vagy, de azért na... Van a kommentekben igazság.
A világon majdnem mindenki lesz.rja, hogy mit csinálsz, és hogy hogy nézel ki, míg te magad annyira rá vagy függve a kinézetedre, hogy szó szerint nyűgnek éled meg az életedet miatta. Azért ezzel csak kéne kezdeni valamit, nem?
"az európai országok között nálunk az egyik legegyenlőtlenebb a házimunka megosztása a nemek között. Érdekes, hogy itt mindenki kivétel."
ide nagy általánosságban gondolom az jár, akinek van szabadideje🤷🏻♀️
de am attól hogy ilyen szar a magyar nők helyzete, te még elvárhatsz többet a párodtól. Nem....?
Magad alatt vágod a fát azzal, hogy elfogadod a rosszat, csak azért, mert másoknak is rossz.
Szőrtelenítés -- Létezik már IPL szőrtelenítés is
Koplalni kell -- Inkább sportolni kell drágám
Kényelmetlenek az elegáns ruháim -- Hordj másikat, de az elegánsak között is van nagy ritkán kényelmes is, csak meg kell találni
Az én felelősségem a gyereknevelés stb. -- Nem csak a tiéd
18 - volume eating, és sport. Ha szarul eszel, nincs az a mozgásmennyiség, amivel azt le tudod dolgozni. Én egy 6-7 órás túrával elégetek durván 2000 kalóriát, hát egy megszaladt Burger King rendeléssel vissza lehet zabálni simán.
Egy nőnek meg kisebb a kalóriaigénye, pláne, ha még alacsony is mellé. Én gyűlölök éhesnek lenni, viszont egy nagy tányér tészta helyett lehet enni egy fél adag tésztát, és a tányér másik felét megtölteni leveles salátával, paradicsommal, julien-re vágott nyers vagy pirított zöldségekkel, meg én pl. rendszerint szoktam a pirított tésztához spagetti vastagságúra vágott, picit pirított cukkinit keverni.
De magában leveles saláta valamilyen szósszal, fehérjével is nagyon finom, és rengeteget lehet belőle enni, ha nem fojtod meg a szószban.
Ugyanígy a rizsnek a felét is le lehet hagyni, és lehet helyette enni salátát, párolt zöldséget, és ugyanúgy jól laksz, csak sokkal kevesebb kcal. Levesek, főleg télen, elképesztően jól tudnak esni az embernek, és nem akartam elhinni, mikor felvittem a kalóriaszámláló appba a receptet, ami alapján főztem a levesem (nagymamám receptje <3), hogy 120 kcal egy olyan tányérral, ami peremig volt szedve.
Görögdinnye, eper, bogyós gyümölcsökből szintén rengeteget lehet enni, úgy, hogy alig van benne kalória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!