Mit tegyek ha túl sokat nyomkodom az okos telóm? Hogyan szokhatnék le róla?
Figyelt kérdés
Sajnos így a való é ki etböl kimaradok, úgy érzem csökkenti kellene a használatát.
Vannak tanácsaitok, hogyan szokjak le?
máj. 22. 12:52
11/14 anonim válasza:
10-es válaszom kiegészítve:
szerintem nem kapcsol ki akkor sem, mivel a beállításoknak kellene működnie. Az éjszakainál én csak arra tudok kattintani, plusz egyes alkalmazásoknál ki tudom kapcsolni. Lehet ez telefontól is függ.
12/14 anonim válasza:
Nem tudom, a gyakorlatban hogyan működik, de nekem pl. Samsung telefonon a "Digitális jólét"-en belül be lehet állítani a képernyőidőcélt, illetve alkalmazásidőzítők is vannak.
Ha gondolod, szerintem ezekre érdemes ránézned, és megkeresned, hogy a te telefonodon ezek hogyan érhetőek el, és azokat alkalmazni. Jó funkcióknak tűnnek, szerintem nyáron majd be is állítok párat, a biztonság kedvéért :D
13/14 anonim válasza:
Ha nem nyomkodod sokkot kap az agyad.
14/14 anonim válasza:
Egyébként a telefon/internetfüggőség még mindig kevésbé káros, mint mondjuk az alkohol, drog, szerencsejáték, vagy szexfüggőség. Elveszíted eszed/pénzed.. Ha összehasonlítjuk ezeket, akkor még mindig a netfüggőségnek van talán a legkisebb káros hatása..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!