Mit tegyek ha túl sokat nyomkodom az okos telóm? Hogyan szokhatnék le róla?
Figyelt kérdés
Sajnos így a való é ki etböl kimaradok, úgy érzem csökkenti kellene a használatát.
Vannak tanácsaitok, hogyan szokjak le?
máj. 22. 12:52
1/14 A kérdező kommentje:
*életből
máj. 22. 12:52
3/14 anonim válasza:
Sajnos ez nálam is megvan, van hogy alvás közben is nyomogatom a mobilt. Vagy Gyakorizom. Szerintem lassanként lehet leszokni erről, hogy napi max 1 órát telefonozol, vagy ilyesmi...
4/14 anonim válasza:
Netet lemondani, közösségi platformokról kijelentkezni.
5/14 anonim válasza:
Nekem is valahogy ezt abba kellene hagynom. Telefonnal kelek, telefonnal kelek. És rengeteget lógok itt (igaz kiváltottam a Facebookozást meg a sok hülye videót).
Amikor takarítok, olvasok vagy dolgozom, nem is gondolok a telefonra, tehát érdemes magadat tényleg valamivel elfoglalnod.
Néha lerakom valahova, aztán el is felejtem hova tettem.
6/14 anonim válasza:
Ha átgondolod és elég egy régi nyomógombos teló, akkor válts át rá.
7/14 A kérdező kommentje:
Elég lenne egy alap teló, de azon nem tudnék Facebook-on üzenetet küldeni, pl.
máj. 22. 13:22
8/14 anonim válasza:
Nekem van a telefonomon digitális egyenleg funkció, azaz be lehet állítani, hogy napi hány órát lehessen telefonozni. Ha nincs ilyen funkció, akkor le is lehet tölteni szerintem van ilyen alkalmazás is.
9/14 A kérdező kommentje:
És utána kikapcsol a teló?
Mert újra beléphet kapcsolni, és gondolom kezdi előröl.
Amúgy gáz hogy az okostelefonok használata is olyan függőség lett, mint az alkohol, vagy a dohányzás.
máj. 22. 13:29
10/14 anonim válasza:
Ezt nem tudom, nem telefonozok annyit, mint amennyi képernyőidőt beállítottam. Én inkább az éjszakait használom, azaz éjjel nem tudok az alkalmazásokra kattintani. (Beállítottam, hogy mettől meddig.) Egyedül a telefont oldottam fel ha esetleg valami baj lenne tudjak telefonálni vagy tudjanak hívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!