Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szeretnek még az emberek...

Szeretnek még az emberek körmöshöz járni?

Figyelt kérdés
Van most egy lehetőségem arra, hogy kitanuljam ezt a szakmát és picit kedvezőbb feltételekkel eltudjak helyezkedni egy szalonban mint vállalkozó.

máj. 21. 14:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%
Én magamnak csinálom géllakkal, de van hogy építek. Sose mennék körmöshöz, de akárhány körmös ismerek aki tényleg szépen dolgozik...van munkája bőven (pedig egymás hegyén hátán vannak), mondjuk ide sok Osztrak is jár.
máj. 21. 14:57
 12/14 anonim ***** válasza:
61%

Körmöshöz járni életérzés.

Én meg tudom magamnak csinálni, de kell nekem kb 3 hetente az az egy óra.

Van aki a fodrásznál, van aki a kozmetikusnál éli ezt ki.

Kevés a jó körmös, sajnos.

máj. 21. 15:01
 13/14 anonim ***** válasza:
72%
Így, hogy biztos helyed lesz, érdemes belevágni.
máj. 21. 15:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem szeretek körmöshöz járni, de azt viszont szeretem, ha hetekig szép körmöm van úgy, hogy nem kell vele foglalkozni, azt igen, szóval fogok járni. Egyébként a lány, akihez járok, nem szalonban dolgozik, hanem egy helyiségben, és általában mikor megyek hozzá, már le is fixálom vele a következő időpontot egy hónappal későbbre, mert mikor nem tettem, nem tudott arra a hónapra időpontot adni. Plázákban lévő ilyen odaülős standoknál csináltattam akkor, de oda is napokkal előbb kellett időpontot foglalni.
máj. 21. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!