Mi lett velem hogy már nem szeretnèk buliba járni ? 22/L
Règebben sokat jártam bulizni , nem mondom hogy minden hètvègèn de havonta egyszer azèrt elmentem. Meg a másik hogy a barátaimmal is heti szinten találkoztam , sőt inkább naponta. Ma meg hiába hívnak bulizni nincs kedvem menni , de nem csak bulizni . Találkozni sem nagyon találkozok senkivel sem. Mindig kitalálok valamit hogy mist mièrt nem jó. Ha írnak nem írok vissza, ha hívnak nem veszem fel . Meg rendesen idegesit ha valaki rám ír .
Elvagyok magamban , csinálom a dolgaimat . Kb már 3 ève ilyen vagyok pedig nem voltam ilyen . Ma nèzegettem a règi kèpeimet ès egy csomó hülyesèget csináltunk. Valahol hiányzik is ez meg nem is .
Nem mondanám higy megöregedtél. Egyszerűen csak megváltoztak az igényeid. Ez teljesen normális a te korodban, de igazából később is. Nem lehet ráfogni higy jaj 22 évesen akkor már vén vagy, mert nem. A te korodban én is ritkán jártam már. Utána megismertem egy másik társaságot akikkel inkább házibukikat csináltunk. De lesznek vagy már vannak is más dolgok amik érdekelnek, tehát csak változol.
Ha hívnak bulizni mond meg hogy nincs kedves bulizni de mást tudtok csinálni. Ha van rendes barátod akkor vele tudsz nem bulis programokat is csinálni. Ha nincs és csak a bulikrol szól a kapcsolatod valakivel akkor azzal meg fog valamilyen szinten szakadni a kapcsolatod.
Én már 16 évesen kinőttem a bulizásból, ehhez mit szólsz? xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!