Mi lett velem hogy már nem szeretnèk buliba járni ? 22/L
Figyelt kérdés
Règebben sokat jártam bulizni , nem mondom hogy minden hètvègèn de havonta egyszer azèrt elmentem. Meg a másik hogy a barátaimmal is heti szinten találkoztam , sőt inkább naponta. Ma meg hiába hívnak bulizni nincs kedvem menni , de nem csak bulizni . Találkozni sem nagyon találkozok senkivel sem. Mindig kitalálok valamit hogy mist mièrt nem jó. Ha írnak nem írok vissza, ha hívnak nem veszem fel . Meg rendesen idegesit ha valaki rám ír .
Elvagyok magamban , csinálom a dolgaimat . Kb már 3 ève ilyen vagyok pedig nem voltam ilyen . Ma nèzegettem a règi kèpeimet ès egy csomó hülyesèget csináltunk. Valahol hiányzik is ez meg nem is .
2023. febr. 12. 18:41
11/11 anonim válasza:
Változik az értékrended.Ez természetes.Lehet majd egyszer megint megjön hozzá a kedved.Most mást tartasz fontosnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!