Szeretnek még az emberek körmöshöz járni?
Szia! :)
Háromgyermekes anyuka vagyok, és bevallom őszintén, hogy nagyon szívesen járok körmöshöz! Ettől jobban érzem magam a bőrömben, feltöltődök, szépnek érzem magam.
:)
Kis én-idő az nekem. :)
Egyébként szinte mindegyik barátnőm jár. :)
Igen, de sokat kell gyakorolni és tanulni, folyamatosan képezni magad az új technikára, anyagokra, és rengeteg műköröm anyag kell, nem kis befektetés.
Ezért is nagyon nehéz jó körmöst találni, van egy lámpája, két zseléje meg 5 lakkja, de azt se tudja
használni, de 10ezret elkér egy töltésre.
Kb 8 éve járok ugyanoda, előre 3-4 hónapra beírjuk az időpontokat. Nyáron, októbertől karácsonyig esélytelen hozzá bejutni, pedig vidéki kisváros vagyunk,és dolgozik vagy 5-6 körmös a környéken.
De bármit kérhetek tőle, sosem mondott még olyat, hogy ezt nem tudom, vagy olyanom nincs.
Kell hozzá tőke, jó sok gyakorlás, nem mondatod le a vendéged, mert inkább strandra mennél. De ha nem adod fel,
ebből meg lehet gazdagodni.
A képzés közel fél év (crystal talán 4 hónap).
Húzós az alap csomag, azt meg kell venned.
Ha belefér időbe, energiába, csináld.
Ha már van helyed, toppon kell lenned, nagyon szorgalmasnak kell lenni, hogy maradjon a vendégkör.
Jaj de aranyosak vagytok, köszönöm!
Pénteken lesz lehetőségem személyesen is beszélni a mostani körmössel szakmai dolgokról és ott már a számokkal is tisztában leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!