Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy élőben...

Miért van az, hogy élőben hozzám sem mer szólni, de neten ilyeneket írogat nekem? 20/L

Figyelt kérdés
Voltam egy buliban, ahol feltűnr, hogy egy srác bámult, de nem jött oda hozzám. Egyik ismerősömtől megszerezte az instamat és elkezdtünk beszélgetni. Egy idő után pedig írta, hogy küldjek magamról meztelen kepeket. Mire momdtam neki, hogy ezt kihagynám, elkezdett ignorálni.
2024. máj. 20. 22:00
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Gondolom ezek hívják magukat incelnek. Ne foglalkozz a sráccal, ha normális lenne élőben oda mert volna menni és nem kért volna azonnal meztelen képet.
2024. máj. 20. 22:05
 2/8 anonim ***** válasza:
89%

Ha személyesen néma, irásban meg ennyire bátor, az NAGYON gáz.

Tiltsd le ezt a beteg pasit..

2024. máj. 20. 22:10
 3/8 Nincstovább ***** válasza:
92%

Ez egy beszari tróger…

Törlés/tiltás :)

Sok, sok bonyodalomtól, problémától megóvod magad :)

32/N

2024. máj. 20. 22:10
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem is töröld és tiltsd le
2024. máj. 20. 22:22
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
Igen, jobban jársz, ha minél előbb tiltod!
2024. máj. 20. 22:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Velem is volt, suliban tök normális volt, bár kicsit visszahúzódó, aztán rámírt egyszer, hogy be kell, hogy vallja, hogy tetszem neki és szeretne megismerni és kapcsolatot. Ez még idáig aranyos volt, de aztán másról sem szóltak a beszélgetéseink, csak győzködött, hogy kapcsoljam be a kamerát és mutassam meg a melltartómat meg a szexről kérdezgetett. Persze a valóéletben tök normális volt, szóval azt hittem, hogy feltörték a fiókját, de tényleg ő írkált nekem.

Hagytam inkább.

2024. máj. 21. 04:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Tini rinyákat ne ebbe a topikba, van erre külön csoport.
2024. máj. 21. 08:09
 8/8 anonim ***** válasza:
7, szerintem a kérdezőnek joga van kérdezni, nem kell tini rinyának hívni a kérdését, főleg, hogy 20 éves, nem tini
2024. máj. 21. 10:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!