Általában hány órakor szoktál felkelni és lefeküdni?
Szorgalmi időszakban, munkanapokon 11 körül szoktam lefeküdni, kelni pedig 7-kor, vagy picivel előtte. Ha ezt tényleg tudom tartani, akkor kipihent vagyok.
Hétvégente elég gyakori, hogy hajnali 1-ig is fent vagyok, általában 9-10 között szoktam olyankor kelni.
Hétvégén változó, de általában éjfél elő fekszem, reggel meg akkor kelek, amikor magamtól felébredek, általában 9 körül, legkésőbb.
Hétköznap munka, szóval reggel 5-fél6 között kelek és általában este 9-10 körül fekszem. Olyan vagyok minden nap, mint a mosott sz*r. Nem is tudom mikor éreztem magam legutoljára kipihenve.
Hétköznap fél12 körül megyek aludni és fél6kor kelek.
Hétvégén éjfél-egy körül megyek aludni és dél-egy körül kelek.
Hétköznap mosottszr vagyok de hétvégén ki tudom magam pihenni.
két műszakban melózom,
délelőttös héten, este olyan fél 9 körül fekszem, kis mobilozás, olyan 9 körül már horpasztok is, éjfél körül (+- negyed óra) mindig megébredek. de vissza tudok aludni simán szerencsére. reggel 4 -re állítok ébresztőt, de nagyon ritkán kelek arra, mert felébredek már előtte pár perccel, felkelés után egy negyed óráig nagyon rossz, de aztán fel tudok pörögni annak ellenére, hogy nem kávézom.
délutános héten miután hazaértem olyan negyed 11 körül este utána egy kicsit netezek olyan fél 1 körül fekszem és legkésőbb 8-kor felébredek.
Érdekes módon ilyenkor sokkal több idő kell, hogy észhez rendesen észhez térjekm valahogy a délelőttös hetet jobban viselem.
Hétvégén lazán fel kelek max reggel 6-kor és semmi gond nincs, igaz dél körül mindig lefekszem kb 2 órára aludni.
Sajnos kicsit össze-vissza. 8-17 h között dolgozom hétköznap, tehát a felkelés fixen 6:30. Van amikor az ébresztőre ébredek, van amikor 10 perccel elött, de néha már 5-kor felébredek. Az ágyba már 20 órakoe befekszem és tv-zek, olvasok. Van amikor már 20:30-kor bealszok, máskor meg éjjel 1-ig fenn vagyok. Tényleg nagyon változó. Hétvégén ugyanez, akkor reggel max 8-ig alszom.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!