Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Általában hány órakor szoktál...

Általában hány órakor szoktál felkelni és lefeküdni?

Figyelt kérdés
Az alvás során kitudod magad pihenni?

2024. máj. 20. 18:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
63%
Éjjel 2-3 fekszem le reggel 8-9 kelek.Teljesen kipihent vagyok.
2024. máj. 20. 19:00
 2/20 anonim ***** válasza:
80%
22-23-24 körül fekszem, 7-8 körül kelek. Ki tudom magam pihenni.
2024. máj. 20. 19:00
 3/20 anonim ***** válasza:
80%
23.30 körül fekszem, 7 fele kelek, és ha a férjem nem forgolódik mellettem 6-tól, vagy a macska nem kaparja az ajtót, akkor kialszom magam. Átlag minden másnap.
2024. máj. 20. 19:02
 4/20 anonim ***** válasza:
84%
7kor kelek 22 kor fekszem. Nem vagyok kipihent. Időben elég volna, de stresszes vagyok, így sz@rul alszom már jó ideje.
2024. máj. 20. 19:05
 5/20 anonim ***** válasza:
65%
Lefeküdni általában éjfél utan szoktam, 1-2 körül, de volt már, hogy éjfélkor, vagy 10-11-kor. Felkelni általában 9-10 körül.
2024. máj. 20. 19:05
 6/20 anonim ***** válasza:
83%
Lefeküdni éjjel 11 körül. Kelni 6 és 6:30 között sikerül. Hétvégén se tudok ennél tovább aludni.
2024. máj. 20. 19:14
 7/20 anonim ***** válasza:
83%
10-11 között fekszem, 5-6 körül kelek. Kipihent vagyok.
2024. máj. 20. 19:16
 8/20 anonim válasza:
15%

8 kor fekszem és 6 kor kelek

Kvára nem vagyok kipihenve. 23n

2024. máj. 20. 19:26
 9/20 anonim ***** válasza:
65%

Este 10 és éjjel 1 között szoktam elaludni (8:30-10 körül már ágyban vagyok). Beosztásomtól függ, hogy mikor kelek. Ha 6-ra kell mennem, akkor 4-kor kelek, ha pedig 7-re megyek, akkor 5-kor kelek. Ha meg szabadnapos vagyok, akkor 9:30-ra állítok ébresztőt, de van, hogy 7-8:30 körül felébredek és nem tudok visszaaludni, máskor meg tízig alszok.

Hulla vagyok nap végére, de így sem bírok előbb elaludni.

Fogjuk rá, hogy kipihent vagyok. Elég erősen él bennem a kötelességtudat, hogy ha szól az ébresztő, akkor rögtön kelek is, mert egyrészt rossz még néhány perc, miközben órákat lustálkodnék, másrészt a munkahelyről nem lehet elkésni. Lelki állapottól is függ egyébként. Ha pl azt mondják reggel, hogy konyhán leszek, akkor, ha netán 8-9 órát aludnék (arra is volt példa), rögtön nullára csökken az életkedvem és egész nap morgok magamban, búval baxott képet vágok és letargikusan festek, miközben kénytelen vagyok eleget tenni az évek óta ott dolgozók hülyeségeinek és "ártatlan baxogatásának". Gyorsabban, gyorsabban... de amúgy tök jól csinálom. Kösz b+, ha jól csinálom, mienk cseszegetni, hogy gyerünk, gyerünk. Egy dolgot csináljak meg, de közben csináljam a teljesen más helyen lévő feladatomat is, és közben még egy mást miért nem csinálom. B+, mert mondjuk nem tudok osztódni és polip sem vagyok. És mindezt némán, bólogatva, eleget téve. Hát ehhez kinek van jópofája?

De ha elől vagyok és italokkal foglalkozok (ami szintén húzós tud lenni, mert ott is polipnak kell(ene) lenni), azt a konyhához képest sokkal nyugodtabbnak élem meg. Két kézzel egyszerre két italt, már nyúlok a következőért, amint a helyére raktam, és közben különböző kávékat különböző igényekkel és odafigyeléssel (laktózmentes, mandulás, tehéntej, zabtej, koffeinmentes kávé vagy koffeines, stb) kell készíteni, de többféle fagylaltot vagy shaket is kéne. És a többi. És ott azon a részen vagyunk legfeljebb ketten, a képernyőn eközben kiütünk egyet és jött helyette csúcsidőben három új... :'D És mégis a konyhához képest lelkileg felelmelő 4-5 óra alvással is!

2024. máj. 20. 19:33
 10/20 anonim ***** válasza:
67%

Melónapok előtt normális esetben 22-23 óra között fekszek, néha később, általában szünnapon később. Meló miatt negyed 7 után kelek, 7.30-ra járok, bent reggelizek 8.45 után.

Érdekes és furcsa helyzetként mostani üdülés alatt tegnap hajnalban 5.15 után ébredtem és már fel is keltem. Pedig nem jellemző rám és bezzeg melónapon főleg nehezen kelek fel. :D (Amúgy szeretem a munkahelyemet.)

35/F

2024. máj. 20. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!