Mi volt a legkirályabb élmény az életetekben?
Amikor Németo-ban törökökkel jártunk bulizni szórakozni bandázni lettek kapcsolatok szerelmek is, hasist szivtak de enyhén(nen beteg drogos barmok), aztán amikor cigiztem es tüzet kért valahogy 1 pillanat alatt ugy bűvészkedett a srác hogy eszre se vettem de már az ő szájábn volt a cigim
Haspnló ehhez hogy szinte követni sem lehet:
Na es volt olyan sztori mikor régiségek voltak összeszedve a csomagtartoba eladásra, aztán kocsival leállit a rendőr. Kérte nyissuk ki, de pont akkor szorult be a csomagtartó teteje mint atom, nem nyílt ki de a pasik még rá is vágtak egy nagyot hogy nyíljon már(ha meglátták volna hogy tele van mindennel az is ugy nézett volna ki mintha minimum betörés utáni zsákmány lenne), na aztán megszolalt a rendőr hogy na hagyjuk akkor.
Aztán kocsi átkutatásánál lámpával nézték át az üléshuzatokat kesztyűtartót mindent és nem talaltak semmit. Miközben volt hasis csak épp az ülésen a szemük előtt egy cd tokban de azzal meg nem foglalkoztak🤣 csak a rejtett zugokkal.
Srácoknál is volt aztán a "bűvész pasi" mikor ki kellett pakolni a zsebeiből a kocsi tetejére addig a szájába vette a cuccot, a rihákban se találtak semmit, amikor szondáztatták meg ugy tett mintha köhögne a kezébe és a kezébe átvette, aztán fújta a szondát dehát nem ivott senki:)
Na és így el lett engedve mindenki hogy további szép estét🤣
Amugy pl még volt olyan is hogy lerobbantam éjszaka 2 települést közt. Neki is dultam gyalog a kietlen mindennek(persze a telom szokás szerint lemerülve..), de az erdő felől a sötétségből olyan fura üvöltéseket hallottam mint az elmebetegnél a filmekben..de megláttam egy fényt psilákolni jé egy ház a kietlen pusztában és egy öreg néni nyitott ajtót. Mondtam mi van hogy szeretnék segitséget kérni telefonálni, de ugye a telkm nelkul a számokat se tudtam fejbol
Igy egy régi telefonkonyvben ami a néninél volt kerestem ki a törökók lakhelyét anyja neve stb-t és van isten! Mert a vezetékes telefonjuk akkor is élt! Aztan mentem vissza a kocsihoz, közben jött egy csapat pasi és elkezdtem rettegni nem e vmi útszélinek néznek, nekem végem akkor...és néznek rám jönnek oda mondtam hogy ne ertsék félre hogy éjszaka sétálgatok itt...csak pár méterrel arrébb lejjebb van a kocsi lerobbanás van csak.
Közben a néni rámhivta a rendőröket is..
Az egészből az lett hogy a végén a csapat pasi, aztán a rendörök, es végül a törökök is csak a kocsimmal foglalkoztak, lettünk majdnem huszan is🤣
Aztán meg lettem így mentve:)
A török pasi meg kérdezte hogy honnan tudtam én a számát..?mondtam hogy hát leolvastam a nevet ami az ajtajukra van kiírva🤣
Erre azt mkndta túl okos vagyok, velem vigyázni kell:)
Ja amikor mentem a házhoz éjszaka a pusztában a tehenes sztori is nagy volt. Csak akkor vettem észre a tehenet a vakfekete sötétségben mikor előttem volt a hatalmas feje kb 1 lépésre és bámult engem közvetlen közelből!
Aztán nézek oldalra még egy tehét és mégegy. Egy egész csorda. És lassan elindult felém az összes. Én meg nyugtatgattam magam hogy a tehén az nem bánt, nem emberevő, nem vadállat.. de elkezdtem rohanninde elkapott az áramüteses kerítés!🤣
Na átbújtam aztán valahogy így értem a nénihez..
Talán az ált. suli alsó osztályaiban amikor eljött a nyári szünet és igazi önfeledt, gondtalan pár hónapom volt.
Most 38 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!