Az életkor előrehaladtával, benned is felötlött a kérdés, hát ennyi volt, tartogat még valamit az élet?
Hány évesen jött elő ez a felvetés nálad (először)?
Családos vagy egyedülálló vagy?
Igen, felötlött, és egyre gyakrabban kerül elő újra ez a téma nálam.
Most, 24 évesen. Fáradtan, kiégve, beleszürkülve az állat módjára, mindössze a létfenntartásért folytatott, mókuskerékbe, az ok és cél nélküli értelmetlen létezésbe, ahol egy előre megírt színdarab marionettbábja vagyok, és még az életem sem a saját tulajdonom -vagy szándékom.
Egyedülálló vagyok.
21 évesen, mikor realizálódott, hogy ha egyszer belépsz a munka világába, tulajdonképpen fizikailag élsz, de lelki értelemben halott vagy.
Mobdhatnam, hogy várom a nyugdíjat, csak akkor mar nem lesz.
Ugyhogy tulandonképpen én végeztem, és már leéltem.
26/N
A te életed még csak most kezdődik. Sok sikert a céljaid eléréséhez! :-)
Köszi! Tényleg egy újabb életet kezdtem, amióta a gyerekek önállósodtak, amióta meg nyugdíjas lettem, még több lehetöségem van. A fö gond, hogy nincs elég idöm mindenre, de megpróbálok annyi mindent elérni, amennyit csak lehet. Pár éve megtanultam angolul (B2 szint), meg festeni is elkezdtem, mindegyik sok örömet szerez.
A családban az átlag életkor 85-90 év, szóval még van valamennyi idöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!