Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az életkor előrehaladtával,...

Az életkor előrehaladtával, benned is felötlött a kérdés, hát ennyi volt, tartogat még valamit az élet?

Figyelt kérdés

Hány évesen jött elő ez a felvetés nálad (először)?

Családos vagy egyedülálló vagy?

2023. aug. 23. 14:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
26%
A házasság okozza ezeket a gondolatokat?
2023. aug. 23. 17:25
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Személyfüggő... Nálam inkább a házatlanság okozza, mivel albérletet tartok fenn létminimumon.
2023. aug. 23. 17:30
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy off, de

Respect! Meg mindenkinek aki hasonló helyzetben van!

Kitartást, es mielőbbi szerencsét kívánok, hogy jobb meg könnyebb körülmenyek felé vigyen az élet!

2023. aug. 23. 18:42
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

1, Igen, teljes mértékben. Már egész fiatalon kialakult ez, de így 41 évesen már teljesen befixálódott nálam;

2, Kb. 21 évesen élesedni kezdett a téma;

3, F41, egyedülálló, mindvégig az életemben.

2023. aug. 23. 19:36
 15/20 anonim ***** válasza:
67%

Kedves kérdező, a véleményemet erről le tudom neked írni egy mondatban, de ha érdekel az én tapasztalatom/életutam akkor azt is szívesen leírom, de azt hozzáteszem nem lesz rövid...

Az elején le akartam írni neked, majd rájöttem hogy ez is, meg az is megtörtént velem, annyi minden, szürreális dolgok, csodák, nehéz helyzetek, apróságok és nagy dolgok...stb ez mind szinessé és változatossá tette az eddigi életem és a végén arra jutottam hogy egy könyvet is kiadhatnék SK terjedelemmel 😃

Köszönöm a kérdésed mert az ember ritkán gondolja át az életét, amit most megtettem.

Az én válaszom a kérdésedre: igen most 35 évesen, párkapcsolatban vagyok és ha csak fele annyit tartogat még hátra az élet mint eddig, nekem már az is elég 🙂

2023. aug. 24. 10:43
 16/20 Senior Séf ***** válasza:
78%
Mostanában, 64 évesen merült fel bennem először. Egy baleset kapcsán erősen megsérült a térdem, hetek óta alig tudok lábra állni. Ez a kényszerpihenő pedig rányomta a bélyegét a hangulatomra. Általában tele vagyok tervekkel, tennivalóval, most minden háttérbe szorult, jelentéktelenné vált. Amúgy világéletemben két végén égettem a gyertyát, minden hülyeségben benne kellett lennem. Talán 15 voltam, amikor nagyapám azt mondta, öregkorában semmi elkövetett butaságot nem sajnál az ember, csak amit nem tett meg. Ennek tükrében teltek az éveim. Boldog házasságban élek, a csemetéim rég önállóak már. Csak azon imádkozom, hogy ha majd egyszer mennem kell, hirtelen jöjjön a vég. Mondjuk, esélyem talán van rá, tekintve, hogy eddig 3x volt TIA-m.
2023. aug. 24. 14:54
 17/20 anonim ***** válasza:
51%

Egyedülálló vagyok, igen, már így 30 évesen.

Már az csoda, hogy eddig nincs diagnosztizált rákom, bár pl most kaptam bele egy anyajegyembe, illetve egy tikkelésszerű szokásom is hajlamosíthat rákra.

2023. aug. 24. 15:17
 18/20 anonim ***** válasza:
63%
17-es: viszont hipochondrád van, elég erösen!
2023. aug. 24. 17:54
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

18

Neked meg ítélkező hajlamod és nem izgat téged, hogy nem kérdezték a véleményedet. 🙃

2023. aug. 24. 22:38
 20/20 anonim ***** válasza:
73%
40 vagyok, de még nem jutott eszembe ezen keseregni.
2023. aug. 25. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!