Mi volt az eddigi legdurvább élményetek, ami egy buliban zajlott?
Tömegverekedés kitörése. De akkora, hogy az összes biztiboj + a vezetőség is bekapcsolódott. A legkülönbözőbb méretű asztalok, üvegek, emberek röpködtek a levegőben. Ki kellett hívni a yardot, ami legalább féltucatnyi autóval jött ki. Azóta is fáj a szívem, hogy senki nem készített az esetről emlék-videófelvételt. 😂
A hely nevét direkt nem közlöm.
Amikor beekiztettek es mindenki vágta hogy razzia lesz csak nekem nem mondtàk el,a "bnőm" közben kigúnyolt annak, akivel épphogy összejöttem, ezért a srác hátat fordított nekem, és el se jött, aztán ugyanez a csaj azt mondta dobaljunk csikket a táncolókra mert milyen buli, azt akarta hogy viselkedjek deviánsan, mikozben a rendörök szépen bentre elvegyültek figyelni. A diszko is szokatlan módon majdnem kongott éppen.
Hazamentem ugy hogy a csaj kísèrt és játszotta a vigasztalót a pasi miatt.
Később tudtam meg mindent. És pár ismerős csaj is volt kint be se mentek a buliba. És ők is ezt várták.
A rendörök békén hagytak amugy, llle se igazoltattak. Nyilván tisztában voltak vele milyen "barátaim" vannak.
Elment a haverommal bulizni és mellette ebredtem.
En nem emlekszem semmire, elvileg o sem, remelem tényleg igy van.
Elvileg mindketten heterok vagyunk, ferfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!