Melyik a kedvenc évszakod? És miért?
Nyár. Nem kell négy réteg ruhát magamra vennem ahhoz, hogy ne nagyon fázzak, csak kicsit, ráadásul a több réteg ruha számomra eleve nagyon kényelmetlen, nem tudok benne úgy mozogni, több a mosnivaló, stb. Szeretem a napsütést, és a zivatarokat is, 30 fokban az se zavar, ha épp bőrig ázok, sőt. A kedvenc sportágaimat is akkor lehet a legjobban űzni, nekem jobban esik melegben túrázni, futni, és nagyon nem ugyanaz, hogy a heti úszásomat egy fedett, klóros medencében követem el, vagy természetes nyílt vízben. Sokkal jobbak az illatok, illetve nekem hidegben folyamatosan folyik az orrom kinn. Öltözködni is jobban tudok nyáron, szerintem szép alakom van, és ilyenkor meg lehet mutatni, télen meg nem látszik a négy réteg ruha alatt, hogy egyébként vékony és sportos vagyok. Tudom, ez legyen a legnagyobb problémám, de akkor is :D
Régen azt hittem, az iskolát utálom, de mióta nem járok se iskolába, se egyetemre, ugyanúgy dolgozom télen-nyáron, szóval semmi nem változik szeptemberben az időjárást kivéve, mégis elkap a mélabú minden augusztus 20-án, hogy ennyi, ennek vége, és legalább 6-9 hónapot kell várni, mire újra szép lesz az élet.
A tavaszt is szeretem, főleg, mikor hosszabbodnak a nappalok, rügyeznek, virágoznak a fák, végre 15, 20 fok felé kúszik a hőmérséklet - de főleg azért, mert tudom, hogy végre vége a köcsög sötét télnek, és újra eljött az én időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!