Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik a kedvenc évszakod? És...

Melyik a kedvenc évszakod? És miért?

Figyelt kérdés
máj. 19. 11:23
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
#30! Nekem is ez van és én sem értem az okát. Szeretem az őszt és tavaszt is, de a két kedvenc a nyár és a tél egymás évszakaiban. Örülök, hogy nem vagyok egyedül.
máj. 24. 12:05
 32/39 anonim ***** válasza:
65%
#30 #31 merta tél latyakos és hideg és nem szeret fázni az ember meg a kabát alatt beizzadni, és addigra már elfelejti az ember, hogy nyáron milyen dögmeleg van és nem lehet levegőt venni és izzad...:D hidegben a meleget, jóidőt kívánja az ember, 30 fokban tűző napon meg a hideget
máj. 24. 13:41
 33/39 anonim ***** válasza:
30,31! Nekem is, de ha választani kell, télben élnék egész évben.
máj. 24. 14:25
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Nyár.
máj. 24. 14:37
 35/39 anonim ***** válasza:
72%
Ősz
 36/39 anonim ***** válasza:
72%
Mind a négy évszak. Mindegyik másért különleges.
 37/39 anonim ***** válasza:
Tél, tél, tél
máj. 24. 14:38
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

Nyár. Nem kell négy réteg ruhát magamra vennem ahhoz, hogy ne nagyon fázzak, csak kicsit, ráadásul a több réteg ruha számomra eleve nagyon kényelmetlen, nem tudok benne úgy mozogni, több a mosnivaló, stb. Szeretem a napsütést, és a zivatarokat is, 30 fokban az se zavar, ha épp bőrig ázok, sőt. A kedvenc sportágaimat is akkor lehet a legjobban űzni, nekem jobban esik melegben túrázni, futni, és nagyon nem ugyanaz, hogy a heti úszásomat egy fedett, klóros medencében követem el, vagy természetes nyílt vízben. Sokkal jobbak az illatok, illetve nekem hidegben folyamatosan folyik az orrom kinn. Öltözködni is jobban tudok nyáron, szerintem szép alakom van, és ilyenkor meg lehet mutatni, télen meg nem látszik a négy réteg ruha alatt, hogy egyébként vékony és sportos vagyok. Tudom, ez legyen a legnagyobb problémám, de akkor is :D

Régen azt hittem, az iskolát utálom, de mióta nem járok se iskolába, se egyetemre, ugyanúgy dolgozom télen-nyáron, szóval semmi nem változik szeptemberben az időjárást kivéve, mégis elkap a mélabú minden augusztus 20-án, hogy ennyi, ennek vége, és legalább 6-9 hónapot kell várni, mire újra szép lesz az élet.

A tavaszt is szeretem, főleg, mikor hosszabbodnak a nappalok, rügyeznek, virágoznak a fák, végre 15, 20 fok felé kúszik a hőmérséklet - de főleg azért, mert tudom, hogy végre vége a köcsög sötét télnek, és újra eljött az én időm.

máj. 24. 17:08
 39/39 anonim ***** válasza:
Nekem a tél, és viccen kívül azért, mert hull a hó és hózik-zik-zik. ♥ ❄ 🐻
máj. 24. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!