Melyik a kedvenc évszakod? És miért?
Figyelt kérdés
máj. 19. 11:23
2/39 anonim válasza:
1. Nyár
2. Tavasz
3. Ősz
4. Á.. ezt le sem írom! :)
3/39 anonim válasza:
Én meg pont a telet szeretem. Hangulatos, hogy hamar sötétedik kint, bent meleg van, be lehet kuckózni, forró tea, ha még esetleg havazik is az plusz pont, bár sajnos mostanában ann,ira nem jellemző.
4/39 anonim válasza:
Nyár, mert lekerülnek aa zoknik/harisnyák.
5/39 anonim válasza:
Ősz, a hangulata miatt. Tél, a karácsonyi időszak miatt.
6/39 anonim válasza:
Ősz, annak is inkább a közepe. Imádom a hangulatát, az őszi erdőben sétálni, a ködös reggeleket, az akkori hőmérsékletet.
7/39 anonim válasza:
Nyár a kedvenc évszakom. Augusztusban születtem.
Szeretem: a meleget, a kevés ruhát (nem kell több kg ruhát magamra venni), a csivitelő madarakat, azt, hogy sokáig van világos, lehet menni strandolni, nem kell fűteni, a nyaralást, a zöld, virágos természetet, nincs köd, nincs csontig hatoló hideg.
8/39 anonim válasza:
Az ősznek azon része amikor még nincs nagyon hideg és a tavasznak azon része amikor még nincs nagyon meleg. Ez az évben általában ilyen 2-2,5 hónap. Most pl a május is tetszik eddig.
9/39 anonim válasza:
Ősz és tavasz, pont megfelelő a hőmérséklet (nekem 5 fok fölött és 28 fok alatt éppen ideális), és mindkét évszakban a színek, a természet, az illatok.
10/39 anonim válasza:
Nyár. Imádom a meleget! Nekem a tavasz, ősz már hideg, a tél meg pláne! 20 fok alatt nekem már nem kellemes. Utálom a szelet, havat, esőt. Lazán tudok öltözködni, rövidgatya, csinos ingek. Nem kell böhöm nagy kabátokat, sapka-sálat felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!